Поведението на Атака и ДПС спрямо кандидатурата ми за зам.-председател

...
Поведението на Атака и ДПС спрямо кандидатурата ми за зам.-председател
Коментари Харесай

Валери Симеонов очаквал реакцията на ДПС и АТАКА, обеща интересен текст за болничните

Поведението на " Атака " и Движение за права и свободи по отношение на кандидатурата ми за зам.-председател на Народното събрание е един тип номинация . Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти, съобщи Агенция " Фокус ".
Валери Симеонов уточни, че не се тормози от реакцията на Движение за права и свободи и на " Атака ". " Познавам доста добре както Атака. Те са предвидими с тяхната реакция , по този начин и Движение за права и свободи.
На въпрос дали не е отчаян от реакциите на двете обединения, Симеонов съобщи, че от тях не е очаквал позитивна реакция . " Да не би вие да сте очаквали Движение за права и свободи да ме поддържат ", попита Симеонов.
Той взе отношение и по тематиката за кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ.
" Вчера не беше вярно показана новината, обвързвана с брифинга за издигането на неговата кандидатура . Въпросът за избирането на господин Цацаров не е обсъждан в НФСБ, нито в групата.
Повечето медии го бяха показали като взаимна обща кандидатура на ГЕРБ и " Обединени патриоти ". Отделни хора има от " Обединени патриоти ", вие ги видяхте ", съобщи Симеонов.
Той означи, че " Обединени патриоти " нямат общо решение като група. " Трябва групата да разиска и да вземе решение. Ние сме поканили господин Цацаров на следващия ден, по-късно ще може да вземем решение. Мисля, че по този начин е редно ", посочи още Симеонов.
Валери Симеонов уточни още, че откакто министър-председателят декларира, че няма да има предложение за болничните, значи няма да има.
" Ние сме коалиция от две политически сили. Така че по-скоро няма да има. Няма да се откажем толкоз елементарно. Ще има забавен текст, очаквайте в тази посока " , сподели Симеонов и уточни, че текстът още веднъж ще е общ.
Според него не е редно политиците да се вършат, че не виждат отрицателния развой на злоупотреби с медицински удостоверения, с болнични.
На въпрос дали е било неточност първичната концепция да не се заплаща първия ден от болничните, Симеонов съобщи, че това е било решение на политическия съвет на обединението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР