Повечето от участниците в гласуването в интернет, което беше организирано

...
Повечето от участниците в гласуването в интернет, което беше организирано
Коментари Харесай

Потребителите на Twitter гласуваха Мъск да продаде 10% от акциите на Tesla

Повечето от участниците в гласуването в интернет, което беше проведено от американския бизнесмен, бяха за продажба на 10% от акциите му в компанията за произвеждане електрически коли Tesla.

Мъск преди този момент даде обещание да се подчини на волята на болшинството и назова събирането на отзиви в акаунта си в Twitter отговор на дебата, който се води в обществото за данъчното облагане на милиардерите, напомня БГНЕС.
 Мъск извърши заканата си и реалокира Tesla от Калифорния Мъск извърши заканата си и реалокира Tesla от Калифорния
Щаб-квартирата на американския производител на електрически автомобили Tesla се мести от калифорнийското градче Пато Алто в столицата на Тексас -...

Мъск по-рано писа, че " в последно време доста се приказва за неосъществени облаги като средство за укриване на налози ", по тази причина той предложи да продаде 10% от акциите си на Tesla и е подготвен да вземе решение въз основа на резултатите от това изследване, " каквито и да е резултатът. " Ройтерс пресмята, че става дума за 170,5 милиона акции на Tesla на стойност 21 милиарда $.

Сегашната американска администрация постоянно упреква най-богатите американци, че заплащат по-малко от другите, а постоянно и въобще не заплащат заради обстоятелството, че положението им се влага в акции и пораства, без да се полза с налози, с помощта на повишаването на котировките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР