Повечето от нас я познават като Йоана Йоко или Лелчето.

...
Повечето от нас я познават като Йоана Йоко или Лелчето.
Коментари Харесай

В дома на една родна инфлуенсърка: Влогърката Yoana Yokko с уникален мезонет, 7 тераси и още...

Повечето от нас я познават като Йоана Йоко или Лелчето. Майка е на две деца, а в интернет е една от най-следваните българки. Близо 80 хиляди я гледат постоянно в Youtube, където споделя най-различни неща - от пътешествията си, до персонални житейски истории, а в този момент и нещо още по-интересно - по какъв начин наподобява апартаментът, в който живее. 

Йоана е от Русе, само че живее в София от много време. Сега тя отвори вратите на дома си, с цел да покаже всяко кътче от мезонета, в който тя, децата и половинката ѝ живеят. Красивият дом се намира в столичния квартал Лозенец, който е желан за живеене от десетилетия. Именно той се слави като квартал на поети, оперни прими, художници и въобще всевъзможни столични бохеми от близкото минало, та до през днешния ден.

Виж още: В дома на една някогашна порно принцеса: Вижте в какъв разкош тъне Лана Роудс

Мезонетът на Йоко има цели седем тераси и няколко спални - основната, в която е тя и половинката ѝ Барт, както и още две за децата ѝ. В жилището има и два офиса, в които Йоко и Барт работят отделени, с цел да имат лично пространство и тишина, когато би трябвало да свършат нещо. Мезонетът е решен в много съвременен, само че комфортен жанр.

Виж още: Семира от " Игри на волята " показа мнението си за Стратимир, само че ще има ли сюрпризирани?

Бялото е главен цвят, само че участват доста дървени детайли, които придават топлота на жилището, а в кухнята има черни каменни плотове, които основават чувство за актуален разкош. Част от терасите в жилището се употребяват за ризлични цели - едната е за отмора, на нея има комфортни култивиран мебели, друга пък е обосебена като външен фитнес. 

Виж още: Чоко с самопризнания за живота, любовта като взаимозависимост и лъжите 

В спалнята пък има голям дрешник, който е изработен по поръчка, тъй като размерите на пространството били по-специфични и не е имало подобаващи в магазините, които да се купят и сглобят непосредствено. Интересното е, че Йоана сама е проектирала дрешника, който ѝ е бил необходим и споделя, че за момента прави чудесна работа.

Йоко показа, че сега жилището им е идеално, само че допуска, че когато децата станат студенти и се изнесат, тя и Барт ще го продадат. Влогърката мечтае да си купят нещо мъничко, само че не в България, а на някоя топла дестинация, където ще могат да носят единствено бански и джапанки по през целия ден.

Изображение: https://www.instagram.com/yoana.yokko/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР