Повечето от днешните активни хора – мениджъри в офиси или

...
Повечето от днешните активни хора – мениджъри в офиси или
Коментари Харесай

Серията HUAWEI P40 и ултралекия MateBook X Pro: Заедно за по-висока производителност

Повечето от днешните дейни хора – мениджъри в офиси или създаващи или ръководещи наличие като фрийлансъри, или тези, които учат за това онлайн или офлайн, не могат да си показват и един ден без смарт телефон и преносим компютър. За тях тези две устройства са най-силно свързани както с работа, по този начин и със развлечение. Не можем без тях.

И въпреки всичко.... някак си те са толкоз „ обособени “. Всяко от тях извършва доста задания, само че някак поотделно, все едно връзката посред им е сложна, сякаш приказват на разнообразни езици. Свидетели сме на опити за изглаждане на тази връзка, само че до момента с повърхностен триумф. Досега.

От средата на лятото у нас Huawei стартира продажбите на своята серия преносими компютри Matebook, с 4 модела, покриващи междинния и висок ценови клас. И четирите ултралеки и тънки за класа си, с железни шасита и впечатляващи екрани, те бързо завземат пазарни позиции, само че това, което в действителност ги прави неповторими за големия брой консуматори на марката у нас, е синергията, в която работят с огромна част от смарт телефоните на компанията, измежду които и новите P40 lite и P40 Pro. Двойката “P40 + Matebook ” е въплъщение на слогана на есенната местна акция на Huawei - #ЗаедноЗаТеб. Тя реализира действителен, фунционален мост сред Android и Windows.

Huawei Share с EMUI 10.1

Потребителите на смарт телефони Huawei евентуално са осведомени с функционалността Huawei Share, с която могат да споделят големи файлове, в това число огромни фотоси и видеа, за секунди, безжично с други Huawei устройства. И в случай че до неотдавна под „ други Huawei устройства “ се разбираше „ други смарт телефони и таблети “, в този момент в микса влизат и преносимите компютри, и то освен за бързо безжично шерване на файлове, а за съвсем цялостно обединение на преносимия компютър и смарт телефона в една обща многофункционална система. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР