Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички

...
Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички
Коментари Харесай

Ето кое животно е покровител на вашата зодия

Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички обаче знаем кое животно-покровител ни съпровожда в житейския ни път като хармониращ със зодията ни и това познание ще ни помогне да разберем по-добре себе си. И по този начин, всеки от 12-те знака на зодиака има свое лично животно-талисман, което характеризира разнообразни ярки аспекти от личността на индивида от съответната зодия, написа dariknews.bg.
Овенът се покровителства от кучето
Овните са закриляни от кучето. Тези животни не се опасяват от компликациите, които пораждат по пътя, по тази причина постоянно остават правилни: на себе си, на своите идеали, на околните си и на своите цели. Овните имат същите качества.
Телецът има за амулет костенурката
Въпреки своята тромавост, костенурките знаят тъкмо от какво се нуждаят. Същото е и с Телеца: те вървят към задачите си без да бързат, само че доста решително. И, несъмнено, рано или късно реализират това, което желаят.

На Близнаците подхождат делфините
Въпреки обстоятелството, че Близнаците имат двузначен и изменчив темперамент, точно делфинът ги характеризира най-добре. Те имат жив разум, податливост към другарство и високо самочувствие - всички тези качества на делфините са най-характерни и за Близнаците.
Покровителят на Раците - пингвинът
Сладките пингвини имат мощна връзка с дома си: тъкмо като представителите на зодия Рак. За тях е доста значимо да почувстват духовна връзка с несъмнено място, където постоянно могат да се върнат, а също така имат доста мощна вътрешен глас.
Лъвовете са предпазени от вълка
Ако лъвът е царят на зверовете, то вълците несъмнено могат да бъдат наречени владетели на дивите гори. Способността да живеете в проведена група, ясно проявеното водачество и огромната мощ: по тази причина вълкът е най-подходящ настойник за хората, родени под знака на Лъва.
Девата има за амулет миещата мечка
Симпатичните пухкави животинки са огромни чистници - тъкмо като Девите. Освен това миещите мечки имат изострени бдителност и любознание, което е доста особено за хората от тази зодия.
Везните са предпазени от видрата
Хората, родени под знака на Везни, имат прилики с видрите. Тези животни са подготвени да вършат огромни жертви за благосъстоянието на своето поколение, а Везните от своя страна също са подготвени постоянно да жертват себе си в името на фамилията си.
Котките пазят Скорпиона
Котките и Скорпионите са същински сродни души. Несъмнените им хубост и прелест, самостоятелност и воля - всичко това сплотява мистериозните котки и хората, които са родени под знака на Скорпион. Те са неуместна и възхитителна композиция от хубост и мощ на характера.
Стрелецът е покровителстван от папагала
Стрелецът е сходен на папагал: обичащ свободата и себеизявата. Стрелците обичат да споделят истината и се вписват съвършено във всяка среда - и това ги прави да наподобяват като ярките приказливи птици.
Совата подхожда на Козирога
Козирозите като совите са доста мъдри и постоянно спокойни. Те са подготвени да излагат причини и да дават препоръки и подхождат към всевъзможни сложни задания без терзание: пробват се да сложат всичко на масата и да предложат най-хубавото решение.
Водолей е покровителстван от еднорога
Приказното създание еднорог покровителства Водолея. Подобно на представителите на тази зодия, еднорогът не е създание от действителния свят. Също като него Водолеят е самостоятелен и доста мощен и от време на време безусловно не се вписва в нормалната картина на действителността.
Рибите са защитавани от хамелеона
Рибите се приспособяват безупречно към обстановката към тях. Те могат елементарно да скрият някои аспекти на своята персона и да показват други - тези, които са по-полезни сега. Ето за какво изменчивият и маскиращ хамелеон им импонира съвършено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР