Повечето хора забелязват, че настроението им се подобрява, когато са

...
Повечето хора забелязват, че настроението им се подобрява, когато са
Коментари Харесай

Растенията, които ще ви помогнат да спите по-добре

Повечето хора виждат, че настроението им се усъвършенства, когато са заобиколени от растения , написа каналът във vbox7. Ето и кои растения можем да отглеждаме в спалнята си и които сигурно ще ни обезпечат по-добър сън:

Орхидея

През нощта орхидеите отделят О2 , което ги прави идеални растения за спалнята ни. Друго преимущество е, че можем да избираме сред многообразие от цветове, които могат да създадат растението и съвършен украсителен детайл.
 Орхидея iStock/Getty Images
Жасмин

Жасминът има доста прелестен сладостен мирис, който ще ни отпусне и понижи тревогата . Растението избира ниски температури, доста слънчева светлина и добра циркулация на въздуха.
 Жасмин iStock/Getty Images
Гардения

Това красиво растение има богато многообразие от аромати сред, които можем да избираме. То има потвърдено ефикасни качества в грижата за положителния ни сън. Важно в грижата за него е че има потребност от влажна почва и доста слънчева светлина.
 Гардения iStock/Getty Images
Розмарин

Освен като фалшификация, розмаринът е подобаващ и за стайно растение. Миризмата му усъвършенства паметта и покачва настроението ни, което е отлично за поемане през целия ден, само че още повече, когато си лягаме.
 Розмарин iStock/Getty Images
Зелена лилия (паяков бръшлян)

Един от първенците в пречистването на въздуха, растението е обичано на градинарите, тъй като е елементарно за развъждане и се усеща добре при разнообразни условия.
 Зелена лилия Gulliver/Getty Images
Мечова папрат

Това стайно растение е идеално за филтриране на въздуха , като отстранява даже нездравословните частици от почистващите препарати. Тези растения обичат топли и влажни условия.
 Мечова папрат iStock/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР