Повечето германци искат Европейският съюз да въведе по-строги мерки, с

...
Повечето германци искат Европейският съюз да въведе по-строги мерки, с
Коментари Харесай

Германците подкрепят въвеждането на по-строги мерки срещу нелегалната миграция

Повечето германци желаят Европейският съюз да вкара по-строги ограничения, с които да предотврати незаконната миграция към Блока и Брюксел да дава леговище на мигранти от към този момент съществуващите бежански лагери, сочи ново изследване, оповестено в немското издание Die Welt.

51% от интервюираните считат, че общата система за банкет на мигранти на Европейски Съюз би трябвало да бъде преразгледана, тъй че тя да " пречи на мигрантите да влизат в Общността незаконно в бъдеще " и да се сложи фокус върху приемането на " уязвими хора непосредствено от спешните райони ". 30% се опълчват на тази тактика, а 11% нямат мнение по въпроса.

След мигрантската рецесия, през 2016 година Европейската комисия вкара ограничения, с цел да понижи незаконната миграция към Европейски Съюз, само че като цяло Брюксел към момента изпитва компликации при постигането на консенсус измежду страните-членки по този въпрос. Докато южните страни приканват за повече взаимност измежду държавитечленки, централните и източните държавни управления отхвърлят апелите за наложителни квоти от мигранти, които всяка страна би трябвало да одобри.

По-рано немският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер съобщи, че страната му ще се опита да убеди страните от Европейски Съюз да се съгласят на съглашение за миграцията по време на президентството на Берлин, което ще продължи до 31 декември. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР