Повечето диети изключват консумацията на алкохолни напитки. Всеизвестен факт е,

...
Повечето диети изключват консумацията на алкохолни напитки. Всеизвестен факт е,
Коментари Харесай

Как да свалим 5 кг с вино?

Повечето диети изключват потреблението на алкохолни питиета. Всеизвестен факт е, че алкохолът усилва апетита, забавя метаболизма и също така е висококалоричен. Диетата, която ви предлагаме, включва консумация на изсъхнало вино.
Правила на винената диета:
Разрешено е единствено изсъхнало вино, употребявано в умерени количества. Забранява се потреблението на въглехидрати и захар. Единствено заран е допустимо да се употребяват комплицирани въглехидрати в дребни количества. Но това не би трябвало да е всеки ден.
Солта, която води до задържането на вода в тялото, също е неразрешена. Алкохолът има същия резултат и заради тази причина солта би трябвало да се изключи изцяло. В допълнение към сухото вино са позволени питиета като вода и зелен чай. Всички останали питиета като сокове и кафе не би трябвало да се употребяват.
Меню за винена диета:
 Kак да пием вярно вино? Kак да пием вярно вино?
Консумирано по верен метод, сухото алено вино ще ви помогне да удължите младостта си. Винената терапия не се радва на особена поч...
В основата на винената диета са протеините, някои въглехидрати и виното.

За закуска консумирайте 2 белтъка или извара и зеленчуци. Позволено е малко каша или пълнозърнест самун. Първото ястие за деня може да включи зелени ябълки или зеленчукова салата.
За обяд може да хапнете нетлъсто месо и зеленчукова салата.
Вечерята може да включи нискомаслено обезсолено сирене и 150 мл изсъхнало вино.
 Диетолозите в никакъв случай не биха консумирали тези 9 храни Диетолозите в никакъв случай не биха консумирали тези 9 храни
Учени направиха милиони от фъстъченото масло и оповестиха, че кетчупът е не просто сос, а патентовано средство за облекчение на разстройс...
Резултат от винената диета:
Поради елиминирането на солта от менюто и огромното количество одобрявани протеинови артикули в комбиниране с потреблението на изсъхнало вино, метаболизмът се усъвършенства. В случая загубата на тегло се дължи освен на изхвърлянето на непотребната течност, само че и на намаляването на телесните мазнини. За 10 дни е допустимо да загубите до 5 кг, спазвайки винена диета.
Поради ниското наличие на калории през интервала на този режим, не се предлага тежка физическа интензивност. Можете да замените дейните тренировки с йога, стречинг или пилатес.
Обърнете внимание на хроничните си болести - в случай че имате проблеми с храносмилателната система, бъбреците или черния дроб, по-добре е да изберете различен режим.
Винената диета е с дълготрайност от 7 до 10 дни. За този интервал освен ще постигнете стремежи резултат, само че и няма да навредите на здравето си.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР