Повечето българи научиха за Intelligent Music Project покрай в Евровизия

...
Повечето българи научиха за Intelligent Music Project покрай в Евровизия
Коментари Харесай

Intelligent Music Project: Продукт на музикално инженерство и обект на критика

Повечето българи научиха за Intelligent Music Project около в " Евровизия " с песента Intention, което завърши бързо и безславно още на полуфинала през вчерашния ден. Групата обаче има цели шест издадени албума, а създател на музиката, текстовете и аранжиментите на всички песни от тях е доктор Милен Врабевски.

Какво знаем за него и за продукта на музикалното му инженерство, който не на полуфинала на песенния конкурс и бе люто неодобрен в обществените мрежи от доста българи?
 Петков във Вашингтон: Съединени американски щати ще ни доставят полутечен газ на по-ниски цени от съветския 11 май 2022 | Министър-председателят на България Кирил Петков се срещна във Вашингтон с американският вицепрезидент Камала...
Милен Врабевски е български предприемач, продуцент, композитор, човеколюбец и филантроп. Собственик е на научноизследователската компания Comac Medical, с клонове в 28 страни и доста паралелни бизнеси, както и на продуцентската къща Intelligent Music, учредена през 2010 година за " разпространение на актуалната българската музика и просвета ".


Милен Врабевски по време на връчването на годишните журналистически награди " Сирак Скитник ". Снимка: Евгени Димитров/БулФото
Сред активите му откриваме още частна детска градина, частно учебно заведение и център за образование. Учредител и ръководител е на Фондация " Българска памет " и постоянно се ангажира с дела и начинания в поддръжка на одобряването на националната еднаквост. Един от плановете му е оповестеният за чудноват монумент със светещи очи на цар Самуил в София. Това също не беше пропуснато от феновете на " Евровизия ":

Д-р Милен Врабевски написал музиката и текста за бг песента в Евровизия. Май е платил присъединяване. Много добре. Песента не...
Posted by on

Но каква национална еднаквост показаха на огромната европейска сцена Intelligent Music Project? Ето какво споделя за песента Intention самият Врабевски в изявление за ТВ " Европа " от края на 2021 година:

" Посланието на песента е разкъсване със старите неправилни практики, учредени на нарцисизъм, самомнителност, консуматорско отношение към света. Тези вериги би трябвало да се скъсат, тъй като човек е роден с задача на този свят да живее и оказва помощ за другите хора. "

А ето какво видяхме като реализация от сцената на " Евровизия ":

Вижте осъществяването на българските представители Intelligent Music Project на Евровизия! Още фрагменти тук > > > https://bntnews.bg/news/vizhte-izpalnenieto-na-intelligent-music-project-na-evroviziya-1194301news.html
Posted by on Tuesday, 10 May 2022

" Ние заложихме на типичен хардрок. За страдание, малко по-късно щяхме да разберем, че времето на класическия хардрок завърши някъде сега, в който Ричи Блекмор напусна " Пърпъл ", написа Венци Мицов за OffNews в разбор на злощастния за нас полуфинал.

Коментарите в обществените мрежи също не подсказват за горделивост у българите по отношение на метода, който националната ни еднаквост бе интерпретирана от супергрупата на Врабевски.

В България има страхотни музиканти, които (слава Богу) в никакъв случай няма да стигнат до Евровизия! Без да виждам другите...
Posted by on

" Поне отпадането ни от Евровизия е нещо, за което всички дружно се радваме ", разяснява Драгомир Симеонов от персоналния си профил.

Иронията на разочарованите фенове на подмина и шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков:

Изборът за българска ария за е изработен по този начин, че Кошлуков да бъде подсигурен, че няма никакъв късмет да спечелим и след това България да би трябвало да провежда Евровизия.
— Хайманата (@apkarageorgiev)

Вторият край на състезанието ще се организира в четвъртък, 12 май, а финалът е в събота, 14 май. Може да се каже обаче, че огромният победител е явен авансово, защото Европа в никакъв случай не е била по-единодушна кой е тоталният любимец за първото място. Букмейкърите също удостоверяват прогнозите, че най-вече гласове ще събере песента на украинците Kalush Orchestra.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР