Повече за политиката на “Тулсистемс ЕООД, тяхната мисия и как

...
Повече за политиката на “Тулсистемс ЕООД, тяхната мисия и как
Коментари Харесай

Една утъпканата пътека към уюта и комфорта

Повече за политиката на “Тулсистемс ” ЕООД, тяхната задача и по какъв начин стартира пътят им, може да прочетете в изявлението с шефа на компанията - Петър Атанасов.

Представете вас и вашата компания в няколко фрази?

Казвам се Петър Атанасов и съм шеф и притежател на  “Тулсистемс ” ЕООД. Освен че предлагаме необятна експертиза в машини, техника, инструментариум, включително и градинска техникa в Еtools.bg, взехме решение да създадем и обособен, профилиран уебсайт –. Сайтът е фокусиран върху предложение на по-специалзиран набор от продукти предопределени за дома и градината - градинска мебел, чадъри, огнища и аксесоари, които усъвършенстват средата в двора и градината.

Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?

“Тулсистемс ” ЕООД съществува от над 18 години, като се появи на българския пазар преди 1 година. Активно заети в компанията са 5 индивида, като за огромна част от дейностите се доверяваме на аутсорс реализатори.

Създаването на обособен е-магазин, в който да се оферират артикули единствено за дома и градината, е решение, което надалеч не взехме непринудено. Много огромна част от хората имат вили ситуирани на не напълно близки местоположения, които допускат място за релакс, надалеч от шумния град. Именно за тяхното облагородяване и дейно потребление, ние разполагаме с необятен набор от артикули в огромно многообразие от категории.

Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?

селектира богата и добре структурирана гама от артикули, като култивиран мебели, аксесоари, принадлежности за поддръжка на градината и ред други потребни продукти, благодарение на които всеки притежател на дворно и/или градинско пространство може да сътвори доста комфортен и функционален ъгъл за отдих.

Асортиментът ни наброява над 26 000 артикули, показани от доста и разнообразни марки и от разнообразни класове. Ако прибавим и всички разновидности на цветове и размери, броя нараства доста. Интересът към тях поддържаме с непрекъснато възобновяване на асортимента и наличностите. Стремим се да предложим атрактивни цени и необятен набор от артикули, което ни прави желан сътрудник, става ли въпрос за покупка на шатра, люлка, украшения, огнище и доста други.

В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте желали да влезете онлайн и офлайн?

Търсенето ни е ориентирано към разнообразни маркетплейс платформи, в това число и непознати такива. Към този миг оперираме единствено на българския пазар, само че работим и по излизането ни отвън страната. На този стадий си служим с маркетплейс платформи, като еMag маркетплейс, само че работим в посока за мощно наличие и в други сходни.

Как избирате кои марки да оферирате?

Фокусираме се върху производители с ясна тактика за наличност, осведоменост за наличностите и капацитет за високо качество. Важни са фактори като съществуването на положителни и качествени сервизи за следпродажбено обслужване.

Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец?

Рекламираме в Гугъл и Фейсбук. Планираме да акцентираме повече и върху имейл маркетинга като инструмент за продажби. Ще стартираме да поставяме регулярни старания, с цел да създадем по-силна ангажираност с постоянните си клиенти, а и евентуални такива, употребявайки силата на обществените мрежи. Вярвам, че това е пътят към построяването на сполучлив онлайн магазин.

Какви промени бихте желали да ви се случат за повече продажби през 2022 година?

Е-търговията се развива с доста бързи темпове и това единствено би могло да ни радва. Ще създадем всичко допустимо с времето да излезем и на интернационалния пазар - в началото благодарение на маркетплейс платформи, а след това и с поддръжката на лични е-магазини, създадени особено за клиентите в прилежащи страни - Гърция, Румъния и други.
 
Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?

Шансът ни да се конкурираме с други сполучливи е-магазини в бранша у нас. Като цяло поддържаме сходен вид начинания. Те ни потвърждават, че има върху какво да се работи и в последна сметка, да се реализират триумфи в сектора, в който сме избрали да се нареждаме.

Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?

Картовите заплащания да станат желани измежду потребителите, тъй като у нас има много огромно съмнение в този способ на разплащане. За мен той е комфортен  и бърз метод да се случват нещата.  Всичко е въпрос на доверие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР