Повече за политиката на SmartX.bg, тяхната мисия и как започва

...
Повече за политиката на SmartX.bg, тяхната мисия и как започва
Коментари Харесай

Иновативни решения с цел да улеснят съвременния човек

Повече за политиката на SmartX.bg, тяхната задача и по какъв начин стартира пътят им, може да прочетете в изявлението по-долу
 
Представете вас и вашата компания в няколко фрази?
Фирмата ни е учредена през 1995 година. Ние сме едни от пионерите на онлайн бизнеса в България. Първият ни електронен магазин - Avtochasti.bg, е пуснат в деяние през 2001 година и е за продажба на авточасти. Следват онлайн продажба на лодки, мотори и аксесоари за тях, а 2007 година е пуснат уебсайт за онлайн обслужване на коли – DaiGaz.com. 
Сайтът е основан и пуснат в деяние през януари 2018 г. Основната му концепция е да даде на българската аудитория забавни и новаторски решения на допустима цена. Целта ни е освен да продаваме артикули, а да предоставяме на клиентите хрумвания и цялостни концепции, които да улеснят актуалния човек в динамичния живот, който всички водим през днешния ден.

Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец?
Основните канали за реклама са общоприетите за всеки онлайн магазин – Гугъл и Фейсбук. Освен ориентирани непосредствено към продажби, акциите ни имат за цел и разпространение на марката SmartX.bg, както и на неговата задача – да улеснява, усъвършенства и прави живота на актуалния човек по-лесен и по-приятен.
 
Какви промени бихте желали да ви се случат за повече продажби през 2022 година?
Основната задача, която е без краен период, само че е и с необикновен приоритет за тази година, е оптималната задоволеност на клиентите ни в хода на целия развой – от поръчката до следпродажбеното обслужване. Във всеки миг на нашата работа се ръководим от разбирането, че технологиите и автоматизацията не могат да са самоцел, а единствено средство за това клиентът да остане допустимо най-доволен.
 
Кои нови маркетингови принадлежности или рекламни похвати ви се желае да приложите, а към момента не сте?
Все още не сме разпространявали онлайн магазина и активността си посредством подпомагане с инфлуенсъри и ютюбъри и надлежно акции вид " гивауей " или лотария, които бихме пробвали за в бъдеще. Друг маркетингов инструмент, който е допустимо да използван по-нататък, е телевизионната реклама.

Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието „ eCommerce Academy Awards 2022 “?
Основната ни мотивация за присъединяване в състезанието е по-нататъшно разпространение на марката, както и на концепциите, които са заложени в него. И надалеч не на последно място – нашето почитание към активността на eCommerce Academy и професионалната общественост, която тя сплотява към себе си през годините.
 
Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?
Не считаме, че в България нещо спъва онлайн търговията. Нашето мнение е, че са налице всички условия тя да се развива все по-успешно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР