Повече от вълнуващ двубой очаква зрителите на зрелищния финал на

...
Повече от вълнуващ двубой очаква зрителите на зрелищния финал на
Коментари Харесай

Грандиозният финал на UEFA EURO 2020™ на 11 юли по NOVA и DIEMA SPORT 3

Повече от трогателен дуел чака феновете на зрелищния край на UEFA EURO 2020™ в неделя. Оспорваната среща сред двата най-хубави тима на шампионата – Италия и Англия може да бъде проследена от 22:00 ч. по NOVA, DIEMA SPORT 3, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Италия против Англия е кулминационната точка на едно историческо издание на Европейското състезание по футбол. Финалът на UEFA EURO 2020™ на 11 юли ще опълчи двата тима за първи път на толкоз късен стадий от огромен интернационален шампионат и съставлява едвам второ присъединяване на “Трите лъва” в пряк спор за трофей от успеха на Световния шампионат през 1966 година

Арена на основния конфликт още веднъж ще бъде стадион „ Уембли “ в Лондон, а Италия ще опита да резервира съвършеното си показване против този противник на огромни конгреси, до момента в който преследва второ отличие от конкуренцията 53 години по-късно.

“Скуадра Адзура” остави надалеч обратно предходното си най-резултатно показване на Европейско състезание - само че с 12-те си гола се изправя против най-хубавата отбрана на шампионата. Англия позволи за първи път попадение едвам в полуфинала против Дания и достижението на островитяните е изключително впечатляващо на фона на атакуващия профил на издание 2020.

140-те гола в мачовете преди финала – или приблизително по съвсем 3 на дуел – трансформират UEFA EURO 2020™ в най-резултатния шампионат в цялата съвременна история на конкуренцията. Голям принос за това има и различен рекорден индикатор – 11-те автогола до момента са повече от всички 15 предходни издания взети дружно.

Специалното коментарно студио „ Еуфория “ за финала на конкуренцията започва в 21:30 ч. с водещ Борислав Борисов. Бляскавата гала по закриването на UEFA EURO 2020™, мнения на спортни анализатори и живи връзки със спортните публицисти на Нова Броудкастинг Груп от мястото на събитието чакат футболните почитатели във вълнуващата нощ.

Ще грабне ли Англия първата си европейска купа или националният тим на Италия ще завоюва огромния трофей? Не пропускайте да видите изключителния край на най-грандиозното спортно събитие за годината – UEFA EURO 2020™ тази неделя от 22:00 ч. по NOVA, DIEMA SPORT 3, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР