Повече от половината руснаци не вярват на данните на министерството

...
Повече от половината руснаци не вярват на данните на министерството
Коментари Харесай

Дори руснаците не вярват на лъжите на Шойгу и Путин

Повече от половината руснаци не имат вяра на данните на министерството на защитата на РФ за загубите на съветската войска Само 36% считат формалните известия за гибелта на бойци за правилни, а болшинството (54%) ги считат за подправени.

Най-нисък е процентът на доверие в групата 35-44: измежду тях едвам 26% имат вяра на данните на министерството на защитата. На Шойгу и неговата агитация се доверяват по-възрастните хора, само че даже в най-старата възрастова група мненията са разграничени съвсем поравно: 45% от жителите на възраст 60+ се доверяват на формалните отчети, 43% не.

Последните данни за загубите измежду съветските военни на 21 септември бяха оповестени от Шойгу. Той заяви за 5937 починали. Недоверието към Шойгу обаче не пречи на болшинството от мъжете (62% от анкетираните) да заявят готовността си да се явят във военната работа за регистрация след приемане на повиквателна. Но не всички утвърждават самата частична готовност: младежите на възраст 18-26 години са срещу мобилизацията (56%).

Значи, не имат вяра на данните на министерството на защитата, а болшинството са подготвени да отидат на гибел. Този подвиг се изяснява с анонимността и отдалечеността на анкетата, другояче 99% биха отказали повиквателната под всевъзможен претекст.

Източник: Сеятель ветра

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР