Повече от година след като Alfa Romeo анонсира екстремната лимитирана серия Giulia

...
Повече от година след като Alfa Romeo
анонсира екстремната лимитирана серия
Giulia
Коментари Харесай

Alfa Romeo разпродаде Giulia GTA

Повече от година откакто Alfa Romeo анонсира рисковата лимитирана серия Giulia GTA, компанията разгласи, че всичките 500 нейни представителя са намерили своите собственици.

От Alfa Romeo споделят, че - най-мощната кола в цялата история на марката, е намерила клиенти по всички краища на света, включително в Китай, Япония и Австралия, и от марката определят самодейността си като търговски триумф.

GIULIA GTA е оборудвана с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров Bi-Turbo мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 540 конски сили.

Макар че главният акцент при Alfa Romeo GIULIA GTA, базовата цена на която беше определена на 175 000 евро, попада върху оптимизирането на тежестта с употребата на композитни материали, автомобилът се отличава и с впечатляващ аеродинамичен пакет, основан с цел да подобри стабилността на колата при високи скорости.

GIULIA GTA идва общоприетоо с изпускателна система на Akrapovic, интегриран карбонов заден дифузьор, 20-цолови алуминиеви джанти с централна гайка, оптимизирано окачване, увеличена в предната и задната част с 50 мм стъпка, тапицирано с Alcantara предно табло и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР