Повече от година очакваме втория сезон на Narcos: Mexico, защото

...
Повече от година очакваме втория сезон на Narcos: Mexico, защото
Коментари Харесай

Narcos: Mexico, Диего Луна, Netflix и първи тийзър към втори сезон на сериала

Повече от година чакаме втория сезон на Narcos: Mexico, тъй като сме огромни почитатели както на първия, по този начин и на предходните три сезона на Narcos, които бяха разположени в Колумбия.

Вижда му се края на чакането, тъй като до 13 февруари, когато ще бъде пуснат новия сезон, не остава кой знае какъв брой доста.

В очакване сме и на цялостен филмов откъс, само че все още ще се задоволим с къс тийзър, чиято цел е да подгрее ситуацията.

Тийзърът е претрупан с много символика и ни демонстрира по какъв начин Феликс Гаярдо (Диего Луна) е събрал другари и врагове на маса, с цел да разискват значими каузи. Голяма част от тях са изцяло нови лица, с които ще се срещнем занапред. През това време сътрудникът на DEA Уолт Бреслин (Скут МакНейри) подслушва всяка тяхна дума.

В един миг виждаме по какъв начин всички хора вадят оръжията си под масата. През това време пък на декор чуваме думите на Бреслин, че упоритата подмолна работа в един миг изморява и никой в никакъв случай не се задържа на върха постоянно.

" Никой не е недостижим " - с тези думи и объркания взор на Гаярдо приключва тийзърът. Както казахме, работата му беше да ни подгрее и го направи безупречно.

Вторият сезон на Narcos: Mexico е в Netflix от 13 февруари
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР