Повече от десетилетие, Фамилатлон“ е най-големият празник на семейството, здравословният

...
Повече от десетилетие, Фамилатлон“ е най-големият празник на семейството, здравословният
Коментари Харесай

Семейният празник "Фамилатлон“ се завръща на 3 септември

Повече от десетилетие, „ Фамилатлон “ е най-големият празник на фамилията, здравословният метод на живот и спорта, който се организира в София.
Тази година събитието ще се организира на 3 септември с нова локация - Sofia Summer Fest, зад музея " Земята и хората " .
Предвидени са фамилни занимания, в които ще се включат повече от 30 спортни клуба . За най-малките са проведени детски работилници, креативен занимания, програмиране и игри.
„ Фамилатлон “ е умислен преди 14 години, с концепцията за качествено превозване на време сред деца и родители , с опция за разнообразни тематики и занимания, да може едно семейство да се позабавлява даже в границите на един ден “, сподели в предаването „ Радиокафе “ Яна Алексиева от Асоциация „ Родители “ , които провеждат събитието.
Откриването на „ Фамилатлон “ ще бъде в 10.00 часа. В програмата са включени музикални осъществявания на деца, научно шоу, късометражно кино, лотария с награди и други
Предвиден е и дребен велопоход за деца .
„ Целта е спорта, придвижването и това да бъдем дружно. Държим нашият велопоход да бъде с тази цел, а не да бъде спортен “, добави Яна Алексиева.
15.30 е часът на обичайното разчистване „ Ябълки за боклук “ . Всички, които се включат в събирането на отпадъците в парка, ще получат в подмяна ябълки, сподели Алексиева.
Подробности можете да чуете в звуковия файл. По обявата работи: Полина Начева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР