Повече от 600 младежи кандидатстваха за участие в петото издание

...
Повече от 600 младежи кандидатстваха за участие в петото издание
Коментари Харесай

Стажантската програма на Теленор привлече над 600 кандидати

Повече от 600 младежи аплайваха за присъединяване в петото издание на стажантската стратегия Hub by Telenor. Чрез нея те могат да получат опция да работят и да развиват професионалните си умения в действителна бизнес среда. Позициите в Теленор, за които бъдещите експерти аплайваха, бяха в разнообразни бизнес посоки, измежду които " Маркетинг ", " Търговия ", " Финанси " и " Технологии ".

" Един от моторите за развиването на Теленор като новаторска компания, която е желано място за кариера на водещи експерти, е непрекъснатият ни блян да предоставим най-хубавото от себе си - както за нашите клиенти, по този начин и за чиновниците ни. Радваме се на огромния интерес към стажантската ни стратегия и го одобряваме като доказателство, че влагаме напъните си в вярната посока ", сподели Галина Чулева, основен шеф " Хора и просвета " в Теленор.

Първият стадий от подбора към този момент завърши, като на претендентите предстоят още две стъпки от процеса преди, в края на октомври, да бъде обявено кои са десетимата бъдещи стажанти в екипа на Теленор.

Стажът в Теленор е с дълготрайност от 12 месеца, като в същото време младежите получават скъп на практика опит като част от екипите на планове, развивани в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант ще бъде направен самостоятелен проект за развиване, съгласуван с действителни бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците ще имат опция да се включват и в разнообразни начинания, образования и събития, готови особено за тях, те също по този начин получават всички придобивки, налични за чиновниците на компанията. За петте години на провеждането й в програмата са взели участие над 50 стажанти, повече от половината от които са назначени на непрекъснат контракт в компанията след привършване на стажа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР