Повече от 60 души се отзоваха в помощ на модела

...
Повече от 60 души се отзоваха в помощ на модела
Коментари Харесай

Красавицата Кристин ще се подложи и на пластични интервенции, след като спасят крака ѝ

Повече от 60 души се отзоваха в помощ на модела Кристин Илиева, която пострада при злополука с певицата Дивна. След като през вчерашния ден майката на хубавицата прикани доброволци да дарят кръв за момиченцето й, доста хора са се присъединили в акцията.
" Безкрайно сме признателни на толкоз доста другари, познати и непознати, че откликнаха на молбата ни за кръводаряване за Кристин. Днес толкоз доста хора дадоха от кръвта си, а и от душата си за едно прелестно момиче, което пострада в една нелепа злополука. Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете постоянно по този начин Човеци ", благодари тя.

Столничната болница ВМА, където е настанена Илиева, не може да поеме всички кръводарители и най-вероятно ще има втора акция за идните интервенции, написа " Монитор ".

Предимно родственици на Илиева са дарили кръв, с цел да спасят крайници й. Организаторката на Мис България Ирина Папазова през днешния ден съобщи, че след интервенциите на крайници, Кристин ще бъде поета и от пластични хирурзи. Лицето на хубавицата съвсем не е наранено, което надали ще попречи на работата й като модел.

Припомняме, че момичето пострада при злополука край с. Българене, Плевен, откакто пътува дружно с Дивна по пътя Русе-София. Изпълнителката на " Хипноза " управлявала автомобила, а до случая се стигнало, откакто тя изгубила надзор и се блъснала в мантинелата. Самата певица се размина без пострадвания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР