Повече от 30 фирми и организации се включиха в Деня

...
Повече от 30 фирми и организации се включиха в Деня
Коментари Харесай

При огромен интерес премина Денят на кариерата 2018 във ВСУ

Повече от 30 компании и организации се включиха в Деня на кариерата 2018, проведен от Студентския съвет и Кариерния център на Варненски свободен университет. Събитието се организира с поддръжката на Дирекция " Образование и юношески действия “ на Община Варна.

Официален старт на събитието бе даден от Ректора на Варненския свободен университет проф. д.пс.н. Галя Герчева, която благодари на компаниите за интереса към кариерното ревю и на община Варна.

Приветствие към участниците сервира шефът на дирекция " Образование и юношески действия “ в община Варна Лилия Христова. Тя уточни, че събитието ще способства за развиването на висшето обучение и връзката му с бизнеса, за която се приказва от години. Днешният ден на кариерата е доказателство за действителни вероятности и дейности това да се случи. Христова пожела на студентите да намерят работата за която мечтаят, с цел да могат пълноценно да употребяват знанията и уменията, получени в университета.

Участниците в ревюто са представители на разнообразни сфери на активност, като асортимент на личен състав и обезпечаване на претовареност, обучение, професионално образование и подготовка, финанси, IT, туризъм, реклама и дизайн, образуване на събития, строителство, търговия, недвижими парцели и разнообразни типове услуги.

Непосредствено преди откриването на ревюто Академичното управление на университета се срещна с представители на компаниите – изложители.

На срещата участваха Ректорът на Варненския свободен университет проф. д.пс.н. Галя Герчева, заместител ректорът по научно изследователска активност - проф. доктор Павел Павлов, по образователната активност - проф. д.пс.н. Валери Стоянов и по интернационална активност планове и софтуерно развиване проф. доктор Теодора Бакърджиева.

В края на срещата представителите на образованието и бизнеса си дадоха обещание сходни срещи да се трансфорат в традиция и взаимоотношението сред двете страни в процеса на развиване и реализация на младежите на пазара на труда да се реализира на процедура с общи старания.     
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР