Повече от 1700 студенти първокурсници днес започнаха учебната година в

...
Повече от 1700 студенти първокурсници днес започнаха учебната година в
Коментари Харесай

Началото на учебната година в Русенския университет започна с тържество

Повече от 1700 студенти първокурсници през днешния ден започнаха образователната година в Русенския университет и във филиалите му в Разград, Силистра и Видин.

Началото на образователната година в Русенския университет бе обещано по традиция с празненство пред ректората, а първокурсниците влязоха в аудиториите.

Намерението на академичното управление е за допустимо най-дълго присъствено образование, само че при усложняване на епидемиологичната конюнктура има разновидности за деяние.

Към електронни занятия ще минават последователно първо икономическите и филантропични специалности, както и студентите от трети и четвърти курс, изясни ректорът проф. Христо Белоев и добави:

„ Графикът, който сме създали, е разгласен на студентите. Към всяко едно занимание прибавяме и виртуална образователна зала – т.е. ние във всеки един миг можем да преминем към онлайн образование. Но нека да не се постанова “.

В предпазените шест специалности на Русенския университет, в които студентите са освободени от семестриални такси, всички места са заети.

 Снимка: ФБ на Русенския университет
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР