Повече от 10 години Доминик Торент беше дясната ръка на

...
Повече от 10 години Доминик Торент беше дясната ръка на
Коментари Харесай

Дясната ръка на Гуардиола прогнозира какво е бъдещето на Меси

Повече от 10 години Доминик Торент беше дясната ръка на Пеп Гурдиола - негов помощник в Барселона, Байерн Мюнхен и Манчестър Сити. През 2018 година той реши да се опитва като старши-треньор и одобри офертата на Ню Йорк Сити в МЛС. Торент даде изявление за Оле, в което предвижда забавна роля за Лионел Меси в края на кариерата му.

" За първи път видях Меси в трета дивизия с Барса С. Беше 15-годишно момче, а против него - 30-годишни футболисти, които влизаха много жестоко. Още тогава Лео беше страховит. В началото на кариерата си той се възползваше най-вече от самостоятелните си качества, само че с годините стана екипен състезател.

Меси е най-хубавият футболист, който аз съм гледал. Неповторим. Не мисля, че в миналото ще видя различен като него. Освен това той е на високо равнище от 15 години.

Лео скоро ще навърши 33 години, само че умерено може да играе още дълго време. Защото е доста интелигентен състезател, мъчно губи топката, умее да асистира, добре се е грижил за физиката си през цялата си кариера. Да, ще стартира да губи скорост, което е разумно, само че тогава умерено може да смени позицията си на терена.

Да играе като полузащитник в центъра, в ролята на Шави - сигурен съм, че ще се оправи чудесно. Той го прави и в този момент в някои мачове - връща се надълбоко в своята половина и изнася топката по впечатляващ метод ", обяснава 57-годишният Доминик Торент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР