Повдигнати са две обвинения на задържания за тройното убийство в

...
Повдигнати са две обвинения на задържания за тройното убийство в
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на задържания за тройното убийство в с.Рогош

Повдигнати са две обвинявания на арестувания за тройното ликвидиране в пловдивското село Рогош. Едното е за квалифицирано ликвидиране на повече от едно лице със средства и по метод, рискови за живота на мнозина. Второто обвиняване е за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Това заяви Галина Андреева от Окръжна прокуратура – Пловдив на брифинг в селото, съобщи

Мъжът е на 39 години. Той се е укривл в дома на майка си, където е завел и своето семейство след това. В момента на задържането му е бил въоръжен. Алкохоната му проба е била негативна, допълниха от прокуратурата.

Оръжието и боеприпасите му са конфискувани. Извършен е персонален обиск. Той е арестуван за 72 часа след покачване на обвиняването. " Тече разпит, той дава пояснения по случая ", уточни Андреева. Разпитани са и очевидци, приобщени са голям брой материални доказателства.

" Предисторията на случая е заможен спор сред близки родственици ", уточни прокурорът като изясни, че ескалирането на напрежението е пристигнало от търсене на правата от едната страна във връзка с парцела. Тепърва следва да се устаноив дали той е легален или не.

Законът планува наказване от 15 до 20 година затвор, пожизнен затвор или затвор без право на подмяна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР