Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев. Това обяви в ефира на

...
Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев. Това обяви в ефира на
Коментари Харесай

Семерджиев вече е с повдигнато обвинение

Повдигнаха обвиняване на Георги Семерджиев. Това разгласи в ефира на „ Здравей, България” зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров.

„ Малко преди среднощ мъжът беше наведен в ареста на бул. " Г.М. Димитров ". Обвинението му планува затвор от 5 до 20 години. Предприехме всички ограничения да не стане драматичен случай при задържането му. Надявам се да съберем задоволително доказателства, които да послужат в правосъдното произвеждане. По думите на един от разпитаните, евентуално Семерджиев е карал с над 200 км/ч ", разясни той.

Припомняме, че мъжът провокира тежка злополука и умъртви две млади дами - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус”. След произшествието причинителят и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е бил с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР