потвърди съществуването на неидентифицирани летящи обекти (), съобщи Метро“. Бившият

...
потвърди съществуването на неидентифицирани летящи обекти (), съобщи Метро“. Бившият
Коментари Харесай

Барак Обама: НЛО са реално съществуващи, не можем все още да ги обясним

потвърди съществуването на неидентифицирани летящи обекти (), заяви „ Метро “.
Бившият президент на Съединени американски щати изясни, че в страната няма екземпляри от извънземни и галактически кораби в лаборатории, само че признава съществуването на обекти без „ разбираем модел “. Той сподели, че има записи и фрагменти от неидентифицирани обекти, които Съединени американски щати не могат да обяснят.
Говорейки в „ The Late Show “ по CBS с Джеймс Кордън във вторник, американският някогашен водач от 2008 до 2016 година сподели за своето президентство: „ Истината е, че когато застъпих на служба, попитах: „ Добре, има ли някъде лаборатория, в която държим извънземните екземпляри и галактически кораби? “ „ Те направиха малко изследвания... и отговорът беше „ Не “.
 Физик: Космическият обект Оумуамуа е сонда на извънземна цивилизация Физик: Космическият обект Оумуамуа е сонда на извънземна цивилизация
Авторитетен физик от Харвардския университет твърди, че галактическият обект Оумуамуа, който мина през 2017 година през Слънчевата система...
Коментарите му идват дни откакто американски пилоти-изтребители разкриха, че са засичали НЛО край крайбрежията на Вирджиния „ всеки ден “ в продължение на две години.
Обама добави: „ Това, което е правилно и в действителност съм сериозен, е че има фрагменти и записи на обекти в небето, които не знаем тъкмо какво са, не можем да разбираем... по какъв начин се движат, тяхната траектория, те не се движат по разбираем модел “.
Следващият месец би трябвало да бъдат разкрити разкрити отчети за НЛО пред Конгреса.
Феноменът от дълго време очарова хората по целия свят, само че постоянно се преглежда като конспиратция. Все отново доста хора допускат, че скорошната им документирана поява е доказателство за извънземен живот на земята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР