Потсдам. Съпредседателят на парламентарната франкция на популистката партия Алтернатива за

...
Потсдам. Съпредседателят на парламентарната франкция на популистката партия Алтернатива за
Коментари Харесай

MAZ: Александър Гауланд се добра до полицейски участък по… плувни шорти

Потсдам. Съпредседателят на парламентарната франкция на популистката партия „ Алтернатива за Германия “ Александер Гауланд бе заставен да отиде до полицейски сектор по плувни къси панталони, откакто незнайни лица откраднаха облеклата му от брега на езерото Хайлигер в Потсдам, написа вестник Markische Allgemeine Zeitung .
От редакцията разясняват, че случаят се е случил предходната неделя, до момента в който Гауланд е плувал в езерото. Самият той удостовери случилото се. „ Някой открадна движимостите ми, до момента в който бях във водата. Други почиващи извикаха полиция без моето познание. Най-важната движимост бе ключът ми “, описа Гауланд, като разясни, че след кражбата е бил заставен да сменя цялата система за отбрана на дома си. След това политикът е бил поканен в сектора да опише откраднатите движимости.
Съгласно думите му, очевидци на случая край езерото са му споделили, че крадците са извикали: „ Тук няма място за къпане на нацисти “.
Гауланд си навлече съществени рецензии в събота, когато в тирада пред конгрес на младежката организация на „ Алтернатива за Германия “ съобщи, че „ Хитлер и нацистите са единствено едно птиче лайно в хилядолетната сполучлива история на Германия “.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР