Потресен мъж разказва как му се наложило да пътува с

...
Потресен мъж разказва как му се наложило да пътува с
Коментари Харесай

Влакът от Пловдив за Пещера се изпари, изпратиха автобус, но... за половината пътници

Потресен мъж споделя по какъв начин му се наложило да пътува с пътнически трен 18206 от Пловдив за Пещера, тръгващ от Пловдив в 15:35 ч. Но... трен нямало. Мъжът назова обстановката в нашата железница " куриозна " и описа за нея.

Ето я:
" За следващ път се наложи да ни извозват с рейс. Всички пасажери разбираме, че сега се вършат поправки по линиите. За да ни е хубаво и по-удобно, опитваме да се съобразяваме с неудобствата и разбираме, че се постанова това да се прави. Но...
Дойде единствено един рейс и се качихме всички, само че местата не стигнаха и имаше правостоящи. Честно казано, не мога да схвана за какво в случай, че се чака напор от пътуващи отпускат единствено един рейс.
След 5-10 минути, защото нямат право да возят правостоящи, ни помолиха да слезем и кондукторката сподели, изтъквам: “Пътниците, които ще пътуват за селата и Стамболийски, да слязат. Автобусът е непосредствено за Пещера.”
След като слязохме, зачакахме втори рейс, който да ни извози. Разбра се, че няма да пристигна, а оправданието беше, изтъквам: “Шофьорите си потеглиха по-рано от работа.”
Така бяхме принудени да изчакаме идващия трен, който е в 16:35 ч. за София. Ние си плащаме, с цел да пътуваме, а не да ни смъкват и да ни принуждават да чакаме още и още. "
Това е случката от през вчерашния ден с трен 18206 от Пловдив за Пещера. Ситуацията в нашата железница в действителност е не просто " куриозна ". Тя е жалка, смешна и... рискова. Най-вече за психическото здраве на българите.

Източник: " Трафик "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР