Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да реагират на съобщения

...
Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да реагират на съобщения
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда повече емотикони

Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да реагират на известия с всевъзможни емотикони, разгласи изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг в обява във Фейсбук. „ Въвеждаме опцията да използваме всяко емоджи като реакция на WhatsApp “, написа основният изпълнителен шеф, преди да изброи няколко от обичаните си емоджи. Това идва единствено няколко къси месеца откакто WhatsApp добави способността да се реагира с стеснен брой от единствено шест емотикони.

Подобно на предходните реакции на емотикони, функционалността е налична посредством дълготрайно натискане на известието, на което желаете да реагирате. Това отваря менюто, съдържащо предходните шест емотикони реакции дружно с нова икона плюс. Докосването на иконата плюс отваря меню, съдържащо всички налични емотикони, вариращи от общоприети усмихнати лица до скорошни допълнения като поздравяващото емоджи и разтапящото се лице, а също по този начин включва разнообразни вариации на цвета на кожата.

Разширената функционалност за реакция на емотикони е била налична преди този момент в бета версиите на услугата, в това число както на iOS, по този начин и на Android. Разширената функционалност за реакции на емотикони се вкарва в този момент и ще бъде налична за всички консуматори на WhatsApp през идващите седмици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР