Потребителите на услугата могат да избират две възможностиПрез април потребителите

...
Потребителите на услугата могат да избират две възможностиПрез април потребителите
Коментари Харесай

Cisco Webex добави опция за виртуален фон

Потребителите на услугата могат да избират две благоприятни условия

През април потребителите на Webex са прекарали 25 милиарда минути във видеоконференции
(снимка: CC0 Public Domain)

В опит да бъде в крайник с най-новите трендове във функционалността на видеоконференциите, услугата Cisco Webex добави опция за задаване на виртуални фонове по време на сесии.

Потребителите могат да приложат резултат на замаскиране на действителния декор с дребна дълбочина на рязкостта или да изберат някое от авансово заложените фонови изображения, разяснява The Verge.
още по тематиката
Zoom, най-популярното приложение за видеоконференции, както и други съперници на Cisco Webex като Гугъл Meet и Microsoft Teams, разрешават на потребителите да качват свои лични изображения за инсталиране като фонове.

Webex е една от най-старите платформи за видеоконференции. Едноименната компания е учредена през 1995 година и бе добита от Cisco през 2007 година за $3,2 милиарда Услугата се употребява основно от бизнеса, а не от самостоятелни консуматори. Но карантинните ограничения, свързани с пандемията COVID-19, подтикнаха разработчика да разшири опциите на безплатната версия.

В последните седмици Гугъл и Microsoft започнаха да догонват Zoom. През април Microsoft усили броя на дейните консуматори на своето приложение Team до 75 милиона. Гугъл, от своя страна, разгласи, че Meet неотдавна е преодолял психическата граница от 100 милиона участници в ежедневните конференции.

По време на пандемията броят на потребителите на Webex също внезапно се усили, защото от ден на ден хора работят и учат вкъщи. Компанията заяви, че месечният брой на минутите в Webex се е утроил – през април този индикатор доближава 25 милиарда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР