Потребителите на социалните мрежи съобщиха за масово изпращане на уведомления

...
Потребителите на социалните мрежи съобщиха за масово изпращане на уведомления
Коментари Харесай

Apple започна да изпраща на потребителите предложения за закупуване на нови iPhone

Потребителите на обществените мрежи оповестиха за всеобщо изпращане на уведомления с предложение за закупуване на новите iPhone. Информацията е на изданието AppleInsider.

Изпращач на тези известия е магазинът Apple Store. Според информацията от скрийншотите, оповестени от потребителите, в тези известия се споделя, че новият iPhone към този момент ви чака. Всичко, което остава да направи притежателят на iOS устройството е да си хареса модела. Според AppleInsider, те не са просто рекламна акция на новите смарт телефони, а и пиар акция на фирмената стратегия Apple iPhone Upgrade Program .



Според медиите, всичко това е още едно удостоверение, че продажбите на новите iPhone изобщо не са оправдали очакванията на Apple. Ето за какво корпорацията толкоз интензивно популяризира своите нови устройства от 2018 година.

Да си напомним, че информацията за слабите продажби на новите iPhone стартира да се появява незабавно след тяхното излизане. А Apple постъпи много необичайно, като сподели, че повече няма да афишира броя на своите продадени мобилни устройства. Въпреки че неотдавна корпорацията съобщи, че iPhone XR е един от най-успешните и продавани артикули, акциите на Apple стремглаво падат и пазарната капитализация на компанията от дълго време е доста под $1 трилион.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР