Потребителите на социалната мрежа Instagram вече могат да изпращат гласови

...
Потребителите на социалната мрежа Instagram вече могат да изпращат гласови
Коментари Харесай

Instagram се връща към традицията, пуска функция за гласови съобщения

Потребителите на обществената мрежа Instagram към този момент могат да изпращат гласови известия. Това се споделя в изказване на обществената мрежа, оповестено в формалния ѝ профил в Twitter, съобщи БГНЕС.
" От през днешния ден вие ще можете да изпращате гласови известия посредством Direct (бел. ред. - вътрешна услуга на Instagram за мигновена обмяна на известия сред потребителите) ", се споделя в изказването.
За изпращането на гласово обръщение би трябвало да натиснете микрофона в Direct и да го задържите. Максималната дължина на аудиосъобщението е 1 минута.
Instagram започва през октомври 2010 година и в началото беше предопределен единствено за мобилните устройства на Apple. От април 2012 година обществената мрежа за фотографии и видео е налична и за потребителите на платформата Android. Тогава Фейсбук купи Instagram за 1 милиарда $.
През юни тази година броят на потребителите на Instagram надвиши 1 милиард души. Тогава управлението на обществената мрежа разгласи за въвеждането на функционалност, позволяваща да се качват видеоклипове с дълготрайност до 1 час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР