Потребителите на платформата за  – , могат да се похвалят с отлично

...
Потребителите на платформата за  – , могат да се похвалят с отлично
Коментари Харесай

Над 6 милиона лева печалби от efbet само за последната седмица на януари

Потребителите на платформата за  – , могат да се похвалят с чудесно достижение в последната седмица на първия месец от годината.

За срока 23 – 29.01 компанията изплати над 6 милиона лв. на своите консуматори, като точната сума е 6 157 394. Печалбите са разграничени в спортна и казино секция, и като се изключи че бяха покорени няколко джакпота, станахме очевидци и на печеливши колонки от 10+ спортни събития, донесли наслада на изкусни познавачи.

Невероятни спорт облаги в последния уикенд на януари

Над 2 милиона лв. бяха раздадени на спортни късметлии, които несъмнено демонстрираха умения най-много в анализите си на това какво ще се случва на футболния терен.

Един от потребителите трансформира двуцифрена сума в 5-цифрена, отгатвайки 5 дуела в колонка – всеки от тях над 2.00 коефициент, а 3 от тях с функционалността „ 0% марж “ – определени спортни събития, които са с оптимално повишени коефициенти за избрани пазари.

Джакпотът падна 3 пъти в края на януари

Card Jackpot е най-високият напредничав
джакпот в efbet, като най-голямата сума се натрупа в символ „ пика “. Той падна 3 пъти в последните 10 дни на
Абитуриентски мъжки костюми
януари. Първо на 22-ри – консуматор печели малко над 290 хиляди лв. на играта „ Flaming Hot Extreme “, единствено 3 дни по-късно, шансът се усмихва на различен консуматор със сумата от 146 374 лв. на играта „ 20 Super Hot “ и за 3-ти път джакпотът още веднъж пада на 29-ти, когато консуматор вярно отгатва къде се намират трите признака „ пика “.

Какво да чакаме през февруари?

Две страхотни вести ще зарадват футболните почитатели през февруари, както и тези, които желаят да показват познанията си посредством прогнозиране на спортни събития. Завръщат се трите огромни европейски съревнования – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

Също по този начин в средата на месеца по българските терени се завръща и , която дава обещание да е извънредно забавна, защото борбата за купата и битката за места в Европа е извънредно яростна.

И не забравяйте : „ Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в „ Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg