Потребители в социалните мрежи публикуваха въпроси и критика към Международния

...
Потребители в социалните мрежи публикуваха въпроси и критика към Международния
Коментари Харесай

Резултатът от 8 войни и 500 000 загинали деца: 0 санкции, 0 заповеди за арест и... Нобелова награда за мир

Потребители в обществените мрежи разгласиха въпроси и рецензия към Международния углавен съд с един въпрос: за какво трибуналът си е затворил очите за убийството на половин милион иракски деца - закононарушение, за което някогашен държавен секретар на Съединени американски щати сподели, че си е коствало цената.
Друг коментар в мрежите разобличава лицемерието на Международния углавен съд поради отхвърли му да отбрани децата на Палестина. Причината за мненията е решението на съда да желае арест на Путин поради преместването на деца от военни зони надалеч от фронтовата линия. Това, съгласно Украйна и Международния углавен съд, е похищение и по тази причина Путин би трябвало да бъде задържан.
Но Русия, Съединени американски щати, Украйна, Израел, Китай, Саудитска Арабия и Турция не са страни по Римския статут на Mеждународния углавен съд и не признават юрисдикцията му. Общо 45 страни отхвърлят да признаят този съд. Съединени американски щати даже одобриха закон за отбрана на всички американци, упрекнати от Международния углавен съд. Вносител на този закон бе точно Байдън. През 2002 година ръководителят на сенатската комисия по външни връзки Джо Байдън инициира закон за отбрана на американската войска. Законът е наименуван " Hague Invasion Act " и има за цел да отбрани американци от правосъдно гонене в Хага. Така се дава имунитет на американците против всевъзможни обвинявания от страна на Международния углавен съд за военни закононарушения.
Нещо повече - Съединени американски щати даже постановиха наказания на представителите на съда, които проверяваха американски военни закононарушения в Афганистан...
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР