Потребители откриха необичаен бъг на приложението на „Фейсбук“ за телефоните

...
Потребители откриха необичаен бъг на приложението на „Фейсбук“ за телефоните
Коментари Харесай

Бъг във Фейсбук“ отваря камерата на телефона ви без да ви пита

Потребители откриха необикновен бъг на приложението на „ Facebook “ за телефоните на „ Епъл “. Оказва се, че при потребление на обществената мрежа има обстановки, в които приложението стартира да употребява камерата на телефона без потребителят да знае и да е давал единодушие, съобщи „ Дъ Върдж “, предава БТВ.

Хора в обществените мрежи показаха терзанията си, че по този метод се нарушава персоналното им пространство.

От „ Facebook “ побързаха да уточнят, че са наясно с грешката и напълно скоро ще показват на „ Епъл “ версия с поправен бъг.

Видеоклипове, на които се вижда по какъв начин работи този бъг бяха пуснати в обществените мрежи. Този консуматор, да вземем за пример, е забелязал необикновеното поведение на приложението до момента в който гледал видеоклип от страницата на IMDB.

Facebook отстранява името на вероятния изобличител в следствието за импийчмънт на Тръмп

Друг консуматор – уеб дизайнерът Джошуа Мадъкс също показа видеоклип, на който се вижда, че камерата му работи зад употребяваното приложение и гледаната от него фотография.

По думите му той следил същия бъг на пет разнообразни iPhone-a, като всички били с операционна система iOS 13.2.2.

От „ Facebook “ разясниха пред „ Дъ Върдж “, че нямат данни видеоклипове и фотоси, направени инцидентно по този метод, да са качвани в обществената мрежа.

Looks like some interesting bugs happening between the @instagram and @Facebook iOS apps.
Yesterday before locking my iPhone, I had Instagram open, with audio muted by default on video posts. After a few seconds, I hear audio coming from the phone in my pocket.
— Neo QA (@neo_qa) November 2, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР