Потиснато желание, забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане

...
Потиснато желание, забавена сексуална реакция, трудности при възникване и поддържане
Коментари Харесай

Съвременни методи възстановяват мъжката потентност в пълен обем

Потиснато предпочитание, забавена полова реакция, компликации при пораждане и поддържане на ерекция, бърз край - тези и други сходни положения се причисляват към половите нарушавания. Почти всеки мъж е преживявал някое от тях и това е обикновено.При зачестяването им обаче е значимо да се реши генезисът им.

Причините за нарушената полова функционалност на мъжа най-често са свързани със стрес, меланхолия, хронични болести, хормонален дисбаланс, стареене. Прекалено доста са и по тази причина консултацията на експерт в региона е основна за решаването на казуса. Уролозите на Лейзър Мед се оправят с всички типове полови разстройства.

е качествено нов метод в оправянето с еректилната дисфункция (ЕД), при който въздействието е непосредствено върху повода. Посредством серия от процедури външно се подават импулси в тазовата област. Те подкрепят усилването на кръвообращението и увеличението на притока на кръв, а по едно и също време с това подтикват и естествения развой неоангиогенеза за формиране на нови кръвоносни съдове. Чрез възобновяване на кръвоснабдяванете в половия член се обезпечава продължителната и устойчива ерекция. Процедурите са бързи, безболезнени и не оставят диря върху зоната на лечението.

Апаратната импулсна терапия е с изключителна успеваемост и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват; - простатит - отшумява възпалението и възприятието за парене.

При тежки положения на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

- иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия.

СЕГА прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + мъжки хормон ТЕСТОСТЕРОН.

За спомагателни въпроси и записване на час за обзор:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01



Още в Лейзър Мед: ПРЕМАХВАНЕ НА БОЛКА С

Шоковата вълна е акустична ударна вълна, която, ориентирана в зоната, генерираща болежка, бързо минава през тъканите и реализира обезболяващ резултат. Самите процедури протичат бързо - в границите на 10-15 минути. Вълните се подават през специфичен накрайник, който се слага върху авансово избраната зона за отнасяне.Отшумяването на болката възвръща подвижността в ставите и усъвършенства храненето на тъканите. За да се консултирате за опциите на лечението с най-голям клас инсталация, запишете час в ЛЕЙЗЪР МЕД!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР