Потенциалът на човека като най-важната единица във всяка икономика ще

...
Потенциалът на човека като най-важната единица във всяка икономика ще
Коментари Харесай

Над 25 български и международни лектори се включват в първото издание на Soft Unit Conference


Потенциалът на индивида като най-важната единица във всяка стопанска система ще е фокусът на идното първо издание на Soft Unit Conference. То ще се организира на 28 и 29 септември в София Ивент Център. Организаторите в лицето на една от най-големите и уважавани просветителни институции в България SoftUni, в партньорство с FlyEvents, имат за цел да срещнат бизнеса с хората, търсещи професионално развиване в България. Тази среща ще предложи продан на познания и насоки, потребни и за двете страни.

Soft Unit Conference е ориентирана както към млади гении, по този начин и към специалисти, които търсят професионално развиване в областта на софтуерните разработки (software development), цифровия маркетинг, предприемачеството, блокчейн технологиите. Събитието ще има извънредно практическа устременост, като ще даде опция на участниците да се включат в разрешаването на проблеми и задания, сложени им от някои от най-модерните софтуерни компании на българския пазар. Тези уъркшопи ще дадат опция на всеки да провокира себе си и да покаже познания и умения.

Професионален опит, познания и препоръки ще споделят над 25 български и интернационалните лектори. В рамките на двата дни от конференцията посетителите ще могат да чуят истории за триумф и бизнес провокации от първа ръка и да научат каква е действителността в софтуерния бранш. То ще даде опция на хората със сходни ползи и мислене да се срещнат в неофициална конюнктура и да обменят хрумвания и въпроси, както и да дискутират положителните практики в тяхната сфера на активност.

Soft Unit Conference има идея да способства за развиването на българските експерти, които да ползват своите познания и умения на родно равнище. Затова конференцията ще инициира и акция с мотото “Останете тук, където вашата история има значение! ”. Тя ще включи и отличи фирмите, които осъзнават потребността от нова позиция и друг метод към младежите, тъй че те да имат причина да останат в България и да бъдат главен мотор на софтуерната смяна, която се случва у нас. Организаторите са водени от философия, съгласно която, с цел да продължи иновационният напредък на страната ни и да затвърди позицията си на софтуерен център на Източна Европа, би трябвало да има съвременен метод към новите фрагменти. За тази цел образованието, наемането и развиването им би трябвало да се случва в крайник с най-актуалните международни трендове. Талантливите и качествени експерти би трябвало да са осведомени с многочислените благоприятни условия, които съществуват в софтуерния бранш у нас и да знаят, че ще могат да порастват, да се развиват и освен да наблюдават, само че и да вземат участие в основаването на нововъведения в международен мащаб.

Актуални вести към лекторите и програмата на Soft Unit Conference може да следите на http://softunit.bg/ и във фейсбук страницата на конференцията: fb.com/SoftUnit.bg/ Събитието се организира с поддръжката на Столична община, Парадайс център, Вистеон България и Аетърнити Венчърс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР