Потъналият в архивите НСДВ депутат от далечното минало Камен Влахов

...
Потъналият в архивите НСДВ депутат от далечното минало Камен Влахов
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бивш депутат прати Светослава Рудолф при пеперудките“

Потъналият в архивите НСДВ народен представител от далечното минало Камен Влахов атакува журналистката Светослава Рудолф, някогашна Тадаръкова, с просташки смешки във фейсбук, видя Lupa.bg. Под фотография на русокоската от XII-ото издание на Balkan MEDIA Awards 2023, извършено в петък вечерта в Българския културен център, Влахов написа: „ Като на пътя Пазарджик - Пловдив хваща око...но за всеки трен си има пасажери “.



Светослава Рудолф (вляво на снимката) не му остава длъжна и отвърна: „ Гроздето е кисело? “, като прикачи и ухилен емотикон.

Камен Влахов бе един от най-колоритните депутати в първата царска парламентарна група - постоянно ухилен и най-често с чаша в ръка. Стана прочут с репликата „ Ще има легни-стани! ”, която изрече към чиновници на „ Паркинги и гаражи ”, на които се скара, че му вдигнали колата с паяк.

Всъщност Влахов в никакъв случай не е бил член на Национална движение „Симеон Втори". През 2001 година той и различен живописен народен представител от тези години - лекар Алеко Кюркчиев, влязоха в жълтите листи след съдружно съглашение с партията им „ Българска евродесница ”.



Повече от година преди този момент водили със Симеон Сакскобургготски преписка по факса, с цел да му развият концепциите си за завръщането му. А в Национална движение „Симеон Втори" го поканил Георги Петканов, който му бил помощник в университета и го е изпитвал по финансово право. Стоян Ганев също оказал помощ за включването му в жълтите листи.

Влахов беше черната овца на царската група, бодил в очите на управлението. „ Не мога да се съгласявам с всевъзможни, от време на време безумни хрумвания, които се предлагаха от управлението в лицето на Пламен Панайотов. Може не всеки път да съм бил прав, само че съм отстоявал мнението си ”, споделя зевзекът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР