Постройки на плаж "Кабакум" край Варна предизвикаха въпроса законни ли

...
Постройки на плаж "Кабакум" край Варна предизвикаха въпроса законни ли
Коментари Харесай

Незаконни постройки се появиха на плаж край Варна

Постройки на плаж "Кабакум " край Варна провокираха въпроса законни ли са? Конструкциите заемат огромна част от линията, а екипът на NOVA откри, че никой няма визия кой и по какъв начин ги издига.

Община Варна не знае кой е новият наемател на плажа и при тях няма импортирани документи за обекта - позволение или утвърдена скица.

Когато видяха камерата на малкия екран, служащите незабавно избягаха.

Бетон на плажа във Варна, какво се строи

Представителят на Общината от Дирекция "Управление на сигурността и публичния ред " Николай Няголов съобщи, че след подадените два сигнала за противозаконните постройки, неотложно са осъществени инспекции, които довели до сформиране на актове на служащите.

"В Община Варна няма входирана скица, която да е била съгласувана с основния проектант ", изясни Няголов.

Протест в София поради градеж до детска градина

Той продължи, че ще бъде осъществена последваща инспекция и на документите за градежа и, в случай че се открият нарушавания, наемателят на плажа ще бъде глобен.

От Министерството на туризма обявиха, че неотложно ще проучат на кого е предан плажът чартърен и в случай че градежите се окажат противозаконни, ще бъде издадена заповед за събарянето им.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР