Пострадалата по време на футболната среща служителка на Дирекция „Жандармерия“

...
Пострадалата по време на футболната среща служителка на Дирекция „Жандармерия“
Коментари Харесай

Ранената от бомбичка полицайка: Инцидентът не ме пречупи, отново ще работя както преди

Пострадалата по време на футболната среща служителка на Дирекция „ Жандармерия “ Гергана Зашева заяви, че към този момент е по-добре , оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
„ Получих поддръжка от околните си, от сътрудниците си, които са неразделно до мен. Тяхната поддръжка е незаменима за мен. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички”, разяснява Зашева.
Полицай Зашева напомни, че част от дилемите на чиновниците на Дирекция „ Жандармерия “ е да охраняват всевъзможни мероприятия. Тя е безапелационна: „ Инцидентът не ме пречупи . Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. “
" Инцидент като този трансформира орисите на хората. В обстановка, като моята, може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката “ е коментарът на Зашева към почитателите и въобще към хората, които демонстрират експанзия по стадионите.
Вече има арестуван за хвърлянето на бомбичката на мача Левски- ЦСКА на 18 април на Националния стадион „ Васил Левски “. Общо 1000 чиновници на Министерство на вътрешните работи бяха ангажирани по време на мача на 18 април. Преди мача бяха арестувани 9 лица – 4-ма с опиати, а 3-ма – със неразрешени предмети (маски и пиротехнически средства) и двама, неизпълнили полицейско предписание. Още 10, във очевидно нетрезво положение, не бяха позволени да влязат на стадиона.
Задържаният млад мъж не е прочут на Министерство на вътрешните работи и не е осъждан. Той е прочут на Министерство на вътрешните работи единствено като почитател на Левски, постоянно навестяващ футболни срещи, непосредствен до ядрото на агитката на отбора. По случая са разпитани 64 футболни ентусиасти, след които не е арестуваният. Той самичък се е предал в полицията, като е отишъл с юрист в Столична дирекция на вътрешните работи. Полицията е разпитала и околните му, пред които е признал, че е хвърлил бомбичката.
Градският прокурор Емилия Русинова съобщи, че на мъжа е повдигнато обвиняване за причиняване на тежка телесна щета по хулигански подбуди. Наказанието за това закононарушение е от 5 до 15 години.
Според данните облеклата, бомбичката и маската са дадени на арестувания от непознато за него лице, чиято идентичност към момента не е изяснена. Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов уточни, че мъжът в началото се е опитал да се укрие. Задържаният е направил цялостни признания, а първите му думи в полицията са били, че съжалява за хвърлената бомбичка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР