Постояно се появяват нови, различни трендове, свързани с кафето. Например

...
Постояно се появяват нови, различни трендове, свързани с кафето. Например
Коментари Харесай

Броколи в кафето е най-новата мода в интернет, вижте защо

Постояно се появяват нови, разнообразни трендове, свързани с кафето. Например - модата да се прибавя канела. Също по този начин се споделя, че прибавянето на малко масло към кафето е положително за вас. Мислите, че това е необичайно? Любопитно ни е тогава да чуем какво мислите за наклонността за кафе, която имаме за вас през днешния ден.
Броколи
Феновете на здравословното хранене следват през последните години задават новите трендове. Малко сок от цвекло или смути не е нищо ново за същинския маниак на тематика здравословно хранене. Сега има нещо ново, което би трябвало да опитате, споделят те. Оказва се, че можем да създадем кафето си по-здравословно, като прибавим към него малко броколи.
Здрави, по-здрави, най-здрави
Броколито от дълго време не е просто зарзават, който ядем за вечеря. Той се възприема като идеалната съставна част за прибавяне към смути. Тогава за какво да не го прибавим към кафето си? Вероятно това са мислили почитателите на здравословното хранене от Австралия, защото там в този момент се продава този нов артикул: броколи на прахуляк. Това е прахуляк, който можете просто да добавите към кафето си.

Вижте тази обява в Instagram.

Броколи на прахуляк
Ако би трябвало да избирате сред апетитен бургер и малко броколи, изборът се прави елементарно. Много хора ще изберат нездравословна закуска пред здравословна. Ето за какво австралийската държавна организация CSIRO се сплоти със земеделската група Hort Innovation, с цел да открие метод да накара хората да ядат повече зеленчуци. Броколите са цялостни с желязо, витамини и манган и по тази причина им е хрумнала концепцията да създадат прахуляк от зеленчука.
Броколи в кафето
Вече кафенетата в Австралия (които доставят по домовете, бел.ред.) прибавя праха към своите лате и капучино питиета.
И по този начин, по какъв начин е на усет? Собственикът на магазина го разказва като похапване на огромна паница броколи в течна форма.
Обърнете внимание на видеото по-долу, което демонстрира хора, които пробват кафе с броколи.
Навсякъде се появяват трендове за кафе. Например към този момент сме написали публикация за изгодите от прибавянето на канела към вашето кафе. Също по този начин се споделя, че прибавянето на малко масло или масло към вашето кафе е положително за вас. Мислите ли, че това е необичайно? Тогава ни е любопитно да чуем какво мислите за наклонността за кафе, която имаме за вас през днешния ден! „ Захар? “ „ Не, благодаря, само че бих желал малко броколи в кафето си, апелирам. “ Броколи Феновете на здравето следват последните години питателните трендове от години. Малко сок от цвекло или зелен смути не е нищо ново за същинския маниак на здравето. Сега има нещо ново, което можем да опитаме: това е тази наклонност за кафе. Оказва се, че можем да създадем кафето си по-здравословно, като прибавим към него малко броколи. Здрави, по-здрави, най-здрави Броколито от дълго време не е просто зарзават, който ядете на вечеря. Зеленият зарзават от дълго време се възприема като идеалната съставна част за прибавяне към смути. Тогава за какво да не го прибавим към кафето си? Вероятно това са мислили здравните фанатици от Австралия, защото там в този момент се продава този нов артикул: броколи на прахуляк. Това е прахуляк, който можете доста просто да добавите към кафето си. Броколи на прахуляк Ако би трябвало да избирате сред апетитен бургер и малко броколи, изборът се прави елементарно, бихме споделили. Много хора избират да изберат нездравословна закуска пред здравословна. Това е нещо, за което австралийската държавна организация CSIRO държи доста. Ето за какво CSIRO се сплоти със земеделската група Hort Innovation, с цел да търси метод да накара хората да ядат повече зеленчуци. Броколите са цялостни с желязо, витамини и манган и по тази причина им хрумна концепцията да създадат прахуляк от зеленчука. Остатъци от броколи Прахът е изработен от останки от броколи. Те се събират и по-късно се сушат и обработват. Това има две преимущества: понижава растителните боклуци и модифицираните броколи се употребяват за изработката на здравословен артикул. Според хората, които са създали праха, яденето единствено на две супени лъжици от него е равно на изяждането на цели броколи. Едно австралийско кафене, ситуирано в Мелбърн, беше първото, което добави праха към своите лате и капучино. И по този начин, по какъв начин е на усет? Собственикът на магазина го разказва като похапване на огромна броколи в течна форма. В момента прахът към момента се тества и е в по-нататъшно развиване. Все още не е известно дали прахът ще си проправи път и до останалия свят. Искате ли да опитате? Обърнете внимание на видеото по-долу, което демонстрира хора, които пробват Brocc-saue.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР