Постоянното търсене от Русия на купувачи на изтребителя пето поколение

...
Постоянното търсене от Русия на купувачи на изтребителя пето поколение
Коментари Харесай

В САЩ се съмняват в способността на Русия да произвежда Су-57 СНИМКА

Постоянното търсене от Русия на купувачи на изтребителя пето потомство Су-57 слага под подозрение способността на Москва независимо да откри всеобщото произвеждане на тези самолети, пишат американски медии.

"Постоянно възникваха въпроси дали Кремъл ще може да си разреши да купува самолети независимо, а също по този начин да създаде нови, по-мощни мотори за тях на фона на понижаване на бюджетите за защита, интернационалните наказания и други стопански проблеми ", написа The Drive, представен от "Поглед инфо ".

Изданието отбелязва, че „ Русия към момента доста държи да откри задгранични сътрудници, които ще оказват помощ да се разпредели тежестта на разноските по програмата Су-57.... Партньор, който се съгласи да закупи тези самолети, може да понижи единичните разноски за Русия и да помогне за обезпечаването на развиването на бъдещи усъвършенствания и нови оръжия. "



През лятото стартира осъществяването на контракта за доставка на Министерството на защитата на 76 изтребителя Су-57 от пето потомство. Първата продукция Су-57 е съвсем подготвена за доставка до аерокосмическите сили, ще бъде приключена преди края на годината.

През октомври стана известно, че НАТО отбелязя Су-57 с кода Felon („ нарушител “). Военният специалист Александър Бартош изясни в коментар пред вестник VZGLYAD, че това име е детайл от „ осведомителната война, която продължава сред Русия и НАТО “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР