Постоянното развитие на технологиите е променило нашето ежедневие, както и

...
Постоянното развитие на технологиите е променило нашето ежедневие, както и
Коментари Харесай

Скоро! Лятна ИТ академия за деца от 1-12 клас от Advance Academy

Постоянното развиване на технологиите е трансформирало нашето всекидневие, както и на децата ни. Играейки на компютърни игри, сърфирайки в интернет, ползвайки смарт телефони, децата взаимодействат с технологии всеки ден. Но едвам дребен % от всички знаят по какъв начин са основани тези игри, приложения и уеб сайтове.

Advance Academy е мястото, където може да предоставите опцията децата да основават игри, приложения и уеб сайтове, до момента в който се забавляват и основават нови другарства. Целта на Академията е да помогне на децата да създадат първата крачка в света на програмирането. И макар, че може да е мъчно да си визиите по какъв начин едни деца могат да схванат нещо толкоз сложно, в действителност програмирането за деца може да бъде доста занимателно и завладяващо. А аргументите то да е потребно са безчет. От развиване на креативност, новаторско и алгоритмично мислене, чак до кариерно развиване.

Летни курсове по програмиране за деца 1-12 клас

За идната лятна почивка сме подготвили доста изненади, като разширихме портфолиото си от детски летни курсове и добавихме и лятна занималня по програмиране. Курсовете, които ще започват са към този момент ПЕТ , като продължителността на всяко образование е 1 месец:

- Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;

- Програмиране на Уеб уебсайт с WIX за деца от 1 до 4 клас;

- Програмиране с mBlock за деца от 2 до 5 клас;

- Програмиране на Мобилни приложения с App Inventor за деца от 3 до 7 клас;

- Уеб програмиране с HTML и CSS за възпитаници от 5 до 12 клас.
- Занималня по Програмиране на Scratch;

- Занималня по Програмиране с mBlock;

- Craft занималня;

- Занималня по основаване на анимации в Scratch.
Курсовете и занималните са ориентирани към всички запалени по компютрите деца, като Академията слага фокус върху практическите задания, по този начин след завършването на курс или занималня, децата ще могат да споделят с изключение на „ Аз знам “, само че и „ Аз мога “.

За записване и повече информация може да , да ни пишете на [email protected] или да позвъните на 0889990030.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР