Постоянно сме бомбардирани с реклами за възможности за инвестиране. Финансовата

...
Постоянно сме бомбардирани с реклами за възможности за инвестиране. Финансовата
Коментари Харесай

Какво казват рекламите в Google за финансовата индустрия?

Постоянно сме бомбардирани с реклами за благоприятни условия за вложение. Финансовата промишленост харчи милиарди за реклама и в множеството случаи хората даже не осъзнават какво значи това за тяхното финансово бъдеще.
Преди известно време рекламната организация WordStream направи разбор на най-скъпите основни думи в Гугъл. Вероятно знаете, че Гугъл образува по-голямата част от приходите си от реклама с заплащане на клик. Това значи, че фирмите заплащат за рекламите си, когато някой кликне върху тях. И защото в Гугъл са доста умни, те класират рекламодателите, които са подготвени да платят най-вече, на най-горните места в листата на платените разгласи.
Това значи, че в някои браншове има доста свирепа ценова конкуренция, когато фирмите подават предложения за избрани основни думи. Ето за какво, цената на клик за някои основни думи може да стигне до небето.
Когато погледнете листата на 10-те най-скъпи основни думи на Гугъл, можете да видите, че множеството от тях са свързани с финансовата промишленост. Някои от тях имат цена на клик по-голяма от $50 или даже $100. С други думи, това значи, че компанията заплаща $100 на човек, който кликва върху тяхната реклама. Лудост!
Според WordStream, 10-те най-скъпи основни думи са (б.р.: даваме ги в превод от английски):
1. Застраховка
2. Заеми
3. Ипотека
4. Адвокат
5. Кредит
6. Юрист
7. Дарете
8. Образователна степен
9. Хостинг
10. Иск
Ако разбирате от бизнес логичност, можете бързо да прецените, че щом финансовата промишленост може да си разреши да заплати най-високите цени на клик, то би трябвало да има най-високите маржове.

Много е просто. Вярвам, че множеството финансови артикули са доста неприятни за клиентите. Това са продуктите, които имат най-високи маржове. И защото те са доста преференциални за продавачите, финансовата промишленост ги продава доста нападателно. Но въпреки това, тези артикули са най-лошите за клиентите. Пример: Комбинирани животозастрахователни артикули, които имат животозастрахователен и капиталов съставен елемент. Тези артикули са доста известни, тъй като застрахователните сътрудници са доста стимулирани да ги продават (получават огромни комисиони).
Клиентите чакат много от тези артикули, само че в дълготраен проект получават доста малко. Комисионите и таксите изяждат по-голямата част от вложените пари с течение на времето и те остават с празни ръце.

Ето за какво моят най-хубав финансов съвет е: в случай че финансовият артикул се популяризира доста и финансовите Ви съветници се пробват интензивно да Ви го продадат, това нормално значи, че би трябвало да стоите надалеч от него .
Или с други думи: Най-агресивно продаваните финансови артикули са най-лошите за вложителите .
Присъединете се към мен на моя семинар в София „ Решение за един милион $ “
Искате ли научите това, което финансовата промишленост не желае да знаете за вложението? Подготвил съм нещо, което ще Ви „ взриви “ (и ще избави финансовото Ви бъдеще).
Научих се по сложния метод (като изгубих 6-цифрена сума пари), че финансовата промишленост и консултантите работят интензивно, с цел да Ви оказват помощ да извършите неверни капиталови решения и да Ви посъветват да инвестирате в най-лошите вероятни финансови артикули – тъй че те да завоюват от това.
Ето за какво моята задача в този момент е да споделям това, което финансовата промишленост не желае да знаем за вложението. Милиони хора по целия свят губят доста пари, без даже да го осъзнават. И това би трябвало да спре.
Ето за какво приготвих семинар, на който ще Ви науча по какъв начин да избегнете това. Това образование е в действителност значимо за Вашето финансово бъдеще. Всъщност, в случай че не научите това, което ще показва на семинара, в никакъв случай няма да можете да вършиме печеливши вложения, а ще губите пари, без даже да сте наясно с това.
Прекарах 7 години в живота си, с цел да науча тези детайлности, само че в този момент можете да ги разберете за 4 часа на семинара, който се провежда от Проджекта.
Затова се регистрирайте още в този момент на Investments.bg.
Автор : Роберт Ролих
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР