Постоянно ме търсят хора, дори по време на кампанията. Публично

...
Постоянно ме търсят хора, дори по време на кампанията. Публично
Коментари Харесай

Мая Манолова: Съдя Борисов! Ще остана омбудсман до края на живота си

Постоянно ме търсят хора, даже по време на акцията. Публично ще осветяваме нередностите със сезиране на интернационалните институции, цивилен напън, към този момент съм адвокак, идеите ми като жител няма да бъдат по-различни, разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният омбудсман Мая Манолова във връзка избора на нов основен прокурор през днешния ден.

" Имам непрекъсната позиция за избора на нов основен прокурор, Бойко Борисов можеше да издигне различен вид за нов основен покурор. Публично в изборната нощ ме заплашваха, че ще ми повдигат обвинявания.

Аз подадох иск против него, че са манипулирани изборите. Вежди Рашидов, Фандъкова обиждаха мен и хората ми, мога да осъдя всички, само че ще напълним съда, това дело против Борисов е знаково за неговите изцепки два дни преди изборите.

Поне да внесе законодателни промени за дотъкмяване на правосъдната промяна. Разбирам, че го е боязън, само че да не се крие. 
Това е едноличната власт, изпълняваш закона, когато ти изнася и бягаш от отговорност, когато те е боязън. Тук проблремът е в неограничените пълномощия на правилото на Татарчев " Над мен единствено Господ ". ", разяснява Манолова поведението на Борисов по отношение на избора на нов основен прокурор. Изборът е през днешния ден от 10 часа, а пред постройката на Висш съдебен съвет вечме е цялостно с протестиращи.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР