Постоянен полицейски контрол по основните пътни трасета в страната и

...
Постоянен полицейски контрол по основните пътни трасета в страната и
Коментари Харесай

Ето какви са 13-е мерки на МВР срещу войната по пътищата

Постоянен полицейски надзор по главните пътни трасета в страната и коли на Министерство на вътрешните работи в трафика. Това са част от 13-те ограничения против войната по пътищата, които Министерство на вътрешните работи разгласи преди дни, оповестява NOVA.
Целта не е да се глобяват хората, а да се запазят човешки животи, безапелационен е Алекси Кесяков, консултант на служебния министър на вътрешните работи.
Служителите на Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да познават контингента на територията, на която работят, и ще наблюдават за сигурността на придвижването.
Що се отнася до колите на Пътна полиция, които ще се включат в придвижването, Кесяков изясни, че те към този момент ще са обозначени.
„ Целта е в случай че тръгнете от тук към другия завършек на България, да не може да минете без да срещнете подобен надзорен патрул”, изясни Кесяков.
Ще се прави надзор и на местата, където се паркират тежкотоварни коли. При тръгване ще се ревизират водачите за приложимост на алкохол.
Ще се ускори и контролът в обитаеми места, в които от години има хора, които карат без книжки или нерегистрирани транспортни средства.
Работна група приготвя ограничения за сигурност, които ще бъдат показано на Министерския съвет през септември, сподели още Кесяков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР