Постиженията на Panasonic в областта на дизайна получиха висока оценка

...
Постиженията на Panasonic в областта на дизайна получиха висока оценка
Коментари Харесай

Panasonic спечели 12 награди iF Design Awards, включително златно отличие за „Радикално нов дизайн“

Постиженията на Panasonic в региона на дизайна получиха висока оценка и самопризнание с двете златни оценки и десетте награди, присъдени на най-известния и влиятелен международен конкурс за дизайн iF Design Awards.

Panasonic завоюва 12 влиятелни награди iF Design Awards, присъдени от експертното жури на International Forum Design - организация, която организира известния конкурс за дизайн с над 6400 участия от 54 страни от целия свят. Сред носителите на тези награди са компактната стерео система Technics SC-C70 (продукт) и „ Среща на електрониката със занаятите: Салон Милано 2017 " (изложба), които получиха златни оценки, както и цифрови фотоапарати, индукционен плот и артикули за персонална грижа.

Златни оценки iF Design Gold Award

Компактна стерео система SC-C70

SC-C70 е първата стерео система на Technics от вида „ всичко в едно ". Тя интегрира високи аудио технологии в извънредно компактна структура със моден и съвременен дизайн. Журито на iF Design Awards я разказа като „ Радикално нов дизайн! " и разяснява, че дизайнът на SC-C70 е грациозен и в същото време изчистен, емфатичен от стилните остри железни ръбове. Вдъхновени от емблематичния дизайн на High-End моделите на Technics, матираният алуминиев корпус и акрилното стъкло вършат SC-C70 запазена марка за дизайн на Technics и идеално допълнение към всеки съвременен интериор.

Среща на електрониката със занаятите: Салон Милано 2017

Откритата галерия на Panasonic „ Среща на електрониката със занаятите ", проведена в границите на едно от водещите изложби за интериорен дизайн " Салон Милано 2017 ", сплоти високи технологии и обичайни японски занаяти. На изложбата освен беше основано вдъхновяващо пространство за посетителите благодарение на проектори, високоговорители и осветяване на Panasonic, само че също по този начин бяха подтиквани всички сетива, усеща и чувства на посетителите.

Създадена в партньорство с креативната организация на майстори-занаятчии от Киото - GO ON, изложбата сподели изявени техники от японските занаяти, допълнени от вдъхновяващи нови дизайни с интернационално и модерно изражение.

Като характерен образец за концепцията „ Среща на електрониката със занаятите " беше показано по какъв начин обичайна японска напитка саке може да бъде комфортно охлаждана посредством съчетание на безконтактна технология за зареждане IH на Panasonic и моден дървен резервоар, запазващ температурата.

Журито на iF Design Awards означи, че ядрото на тази галерия е „ Японската сензитивност и предпочитание за дефиниране на понятието „ добър живот " за идващите 100 години посредством съчетание на разнообразни култури и свободна обмяна на хрумвания. Тя се отличава с великолепие и хармония, грациозност и елементарност, и изключителна хубост. "

Други награди iF Design Award за Panasonic

Цифрови фотоапарати LUMIX

DC-GH5 и DC-GX800

Съчетавайки висококачествена снимка и професионално видеозаснемане, звездата при хибридните безогледални фотоапарати LUMIX GH5 е оборудван с нов датчик и процесор за обработка на изображенията, основани за по-добра резолюция, по-висока сензитивност и по-прецизно пресъздаване на цветовете. Със хубавичко си структура, GH5 е предопределен за тежки условия при приложимост навън - фотоапаратът е резистентен на заледяване до -10 градуса по Целзий, както и на прахуляк и водни пръски, с помощта на прецизното уплътняване на всяко съединяване, бутон и регулатор. Шасито, отлято от магнезиева сплав, прави корпуса лек и резистентен, като в същото време обезпечава издръжливост и гъстота, тъй че да фотоапаратът може да се носи на всички места.

Наличен в сребрист, черен, ярко кафяв и оранжев цвят (в взаимозависимост от пазара и региона), LUMIX GX800 е моден, лек и стилен безогледален фотоапарат, предлагащ високо качество на облика и съвременни функционалности за селфи и панорамни фотоси. Достатъчно стилен, с цел да се побере даже в джоба на яке, GX800 е идеалният сателит за улична и фешън снимка.

Грамофон с непосредствено задвижване (SL-1200GR, SL-1210GR)

Грамофоните с непосредствено задвижване Grand Class SL-1210GR (черен) и SL1200GR (сребрист) на Technics наследяват технологиите на водещия модел SL-1200G, който беше създаден като образцов грамофон с непосредствено задвижване от ново потомство. Със обилни усъвършенствания при подбора на материалите, градивните решения и други основни аспекти, двата модела обезпечават зашеметяващо звуково качество, налично за по-широка група аудио запалянковци.

Кухненски електроуреди

Индукционен плот KY-T937VL (Германия)

Елегантният и вечен дизайн на този индукционен плот е основан с присъщото японско внимание към детайла и в същото време се вписва хармонично в модерната европейска кухня. Готварският плот е свободно пригодим към всевъзможни размери и форми на тенджерите и тиганите, има висока отоплителна мощ и е оборудван с енергоспестяващи оптични инфрачервени сензори. Освен това има подсъзнателен и гъвкаво контролируем потребителски интерфейс с опростена, само че функционална графика, показваща позицията на готварските съдове.

Лична грижа

Зъбен душ EW-1611

Стилният зъбен душ Panasonic EW-1611 е съвременен артикул, оборудван с мощна помпа, която обезпечава високо налягане на водата за измиване на всички останки от храна в пародонталните джобове. Той е превъзходен апарат за приложимост в дома, с нови функционалности, като ергономична магнитна ръкохватка, която елементарно се закрепва към водния контейнер за хигиенично предпазване и нов ултразвуков накрайник, който усилва налягането на водния поток, генерирайки ударни талази за мощно разчистване.

Тример за брада ER-GB96/86

Тримерите за брада Panasonic ER-GB96 и ER-GB86 имат електромотор с висок въртящ миг и плъгини за точно и дейно оформяне на друг вид бради, спомагащи за реализиране на впечатляващ външен тип и характерност. Съществено допълнение към мощния електромотор са новите тънки и остри ножчета. Краищата на ножчетата са разширени, с цел да отрязват повече косъмчета с един ход и да повдигат къдравата или слегнала брада. Удобният диск за бързо контролиране с една ръка разрешава на мъжете да бъдат изобретателни и да трансформират външния си тип с лекост. А приставката за елементи, предоставена с ER-GB96, се грижи за по-сложните детайли и за реализиране на по-креативни оформления, като предлага доста повече благоприятни условия на мъжете.

За да разгледате всички артикули на Panasonic, отличени с награди iF Design Award, апелирам посетете: https://ifworlddesignguide.com/design-excellence?time_min=2018&time_max=2018&search=panasonic

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР