Постиженията на Българското председателство и ключови теми като интеграцията на

...
Постиженията на Българското председателство и ключови теми като интеграцията на
Коментари Харесай

Какво постигна БГ председателство? В заключителното парламентарно събитие днес правят равносметката

Постиженията на Българското председателство и основни тематики като интеграцията на Западните Балкани, бъдещето на Кохезионната политика и Европейския дирек на обществените права ще обсъдят на срещата си в София комисиите по европейските въпроси на парламентите на Европейски Съюз.

Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейските въпроси на парламентите на Европейския съюз, което е заключителното събитие от Парламентарното измерение на Българското председателство, ще стартира на 18 юни 2018 година в 9.00 часа в зала 3 на НДК.

Във форума ще вземат участие делегации на комисиите по европейските въпроси на националните парламенти на държавите-членки на Европейски Съюз и наблюдаващи от страните-партньори на Европейски Съюз.

Срещата открие ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, а президентът Румен Радев ще приветства участниците.

Достъпът до НДК ще бъде стеснен през днешния ден и на 19 юни, предизвестяват от Двореца. Мярката се постанова заради събитието от календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Билети за културните събития могат да се купят от онлайн платформата tickets.ndk.bg или на място в целодневната билетна каса в кино „ Люмиер Лидл ". Литературен клуб „ Перото " ще отваря порти за гости след привършване на всяко събитие и снемане на външния охраняем периметър. Без промени остава достъпът до Театър Азарян и ДНК – пространство за актуален танц и пърформанс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР