Поставяме си високи цели – да спечелим избори за общински

...
Поставяме си високи цели – да спечелим избори за общински
Коментари Харесай

Лютви Местан: Ще спечелим общини в Кърджалийско!

Поставяме си високи цели – да спечелим избори за общински кметове! Това разгласи ръководителят на партия ДОСТ Лютви Местан. На старта на Национална обиколка, той направи поръчка партията му да стане втора политическа мощ в област Кърджали.

През месеците март, април и май Централното управление на ДОСТ ще организира интензивни срещи с членовете и симпатизантите на партията в цялата страна, оповестяват в писмо до 24rodopi.com от партията.

В петък, 16-ти март, ръководителят на партията Лютви Местан, заместник-председателят Мехмед Ходжа, общинският координатор за Кирково Фердун Халил, координаторът за Крумовград Беркант Ходжа провели среща с разширения актив на партията от микрорайон Чорбаджийско. По време на тричасовата среща Местан показал разбор на настоящата политическа обстановка, настоящите цели и задания, които стоят пред партията. Общинският координатор Фердун Халил показал данни за моментното положение на структурите в Кирковско и графика за основаване на нови локални препоръки.

Стратегическата цел на ДОСТ- Кирково е спечелването на локалните избори - кмет на община и болшинство в Общинския съвет, гласи решението на локалния актив. Посочено е, че на последните парламентарни избори в община Кирково за ДОСТ са дали своят вот 4 000 души.

В събота била извършена среща с основатели за основаване на 10 структури на партията в селата от регион Кирково. Заявена била безапелационната решителност на локалните избори ДОСТ да издигне претенденти за кметове във всички обитаеми места.

Ще идваме по-често, заречен Лютви Местан. Днес той е на заседание в Момчилград, а до края на седмицата – в Асеновград, Крумовград, Черноочене.

Според неофициални източници, Местан си е сложил за цел да реализира пробив в по този начин нар. „ депесарски “ райони, а на идващите парламентарни избори ДОСТ да влезе в „ дясна “ коалиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР