Поставеният под номер 3 в схемата Александър Зверев се класира

...
Поставеният под номер 3 в схемата Александър Зверев се класира
Коментари Харесай

Зверев трудна победа се класира за четвъртия кръг на Ролан Гарос

Поставеният под номер 3 в схемата Александър Зверев се класира за пета поредна година за четвъртия кръг на Откритото състезание на Франция по тенис.

Германецът, който предходната година доближи до полуфиналите, победи Брендън Накашима (САЩ) със 7:6(2), 6:3, 7:6(5) за 2:48 часа.

"Мисля, че покачих равнището си през днешния ден. Предпочитам това спрямо трилъра от втория кръг. Това е доста по-добре за мен. Не изгубвам прекалено много коса, към момента мога да остарея ", пошегува се той и похвали публиката, която го поддържаше в хода на дуела.

Срещата Предложи единствено три пробива на сервис, два от които за германеца.

В идващия си мач Зверев ще играе против испанския квалификант Бернабе Сапата Миралес (Испания), който отстрани Джон Иснър (САЩ) с 6:4, 3:6, 6:4, 6:7(5), 6:3 в същински трилър.

Световният номер 131 се пропиля преднина от 5:2 в четвъртия сет и пропусна пет мачбола, само че взе последната част с 6:3 и затвори дуела след 3:31 часа. Той е първият испански квалификант, достигнал до четвъртия кръг на Големия шлем от 1983 година насам.

В момента играят Карен Хачанов (Русия) - Камерън Нори (Великобритания) и номер 6 Карлос Алкарас (Испания) против Себастиан Корда (САЩ).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР