Посредством църковен камбанен звън бе изпълнен един от най-големите хитове

...
Посредством църковен камбанен звън бе изпълнен един от най-големите хитове
Коментари Харесай

Чрез камбанен звън бе изпълнена песен на Авичи в негова памет

Посредством църковен камбанен звън бе изпълнен един от най-големите шлагери на Авичи в шведската столица Стокхолм, като по този метод бе почетен диджея и музикален продуцент, съобщи Ройтерс.
tracks were played on Utrecht's cathedral bells on saturday
— κ u † o (@synthflife)

 Чрез камбанен звън песента " Wake Me Up " прозвуча от 80-метровата камбанария на църквата Оскар в центъра на Стокхолм, където Авичи, чието същинско име е Тим Берглинг , е бранш.
 
Двадесет и осем годишният Авичи - една от най-големите звезди на електронната денс музика, бе открит мъртъв в Маскат, Оман, съобщи негов американски представител. Причините за гибелта му не се оповестяват. " Камбаните ще продължат да бият по пладне до петък тази седмица . Почивай в мир ", се споделя на уеб страницата на музиканта.
in memory of a
— Ricardo Occilus (@ricardo94s)

Авичи, станал знаменит също с шлагерите си " Hey Brother " и " Waiting for Love ", оповести през 2016 година, че прекратява турнетата, само че ще продължи да записва музика. Наскоро той бе номиниран за музикална премия на " Билборд ".
 
Семейството му благодари за отдадената му респект от музиканти и почитатели, само че не даде детайлности за непредвидената му гибел.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР