Посолството на САЩ у нас дари средства на Българското офталмологично

...
Посолството на САЩ у нас дари средства на Българското офталмологично
Коментари Харесай

Посолството на САЩ дари средства на Българското офталмологично дружество и на с. Белица


Посолството на Съединени американски щати у нас подари средства на Българското офталмологично сдружение, защото те доставят хранителни пакети на фамилиите на българските здравни служащи под карантина, а през вчерашния ден подари средства и на Община Белица в Югозападна България.

„ Даваме средства на Българското офталмологично сдружение, защото те доставят хранителни пакети на фамилиите на българските здравни служащи под карантина. До в този момент сдружението популяризира хранителни пакети в София, Ловеч, Габрово, Пазарджик, Велико Търново и Шумен. Самите лекари вършат доставките посредством пътуващи екипи. Подкрепата за българските медицински експерти през това време е значима - ние почитаме тяхната работа на първа линия като оказваме помощ в грижата за техните фамилии. “ оповестяват от посолството на Съединени американски щати във фейсбук.



„ Подаряваме средства на Община Белица в Югозападна България. Миналата седмица над 100 поданици на Белица се завърнаха у дома от сезонните си работни места в Банско. Всичките 100 са под карантина в домовете си “, написаха от посолството на Съединени американски щати. Със средствата ще се закупят защитни материали за доброволци от Белица.

„ Нашите средства ще закупят дезинфектанти и персонални защитни средства за доброволци от Белица, които доставят храна и медикаменти на рискови поданици на Белица, в това число 100-те, които сега са под карантина. Всеки доброволец оказва помощ да забавим разпространяването на инфекцията “, оповестяват от посолството на Съединени американски щати във фейсбук.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР